tirsdag 26. februar 2019

Soffbord trä

Ett runt soffbord i massiv ek passar i de flesta hem. Njut av den enkla men utsökta formgivningen som känns lika rätt år efter år. Populära och billiga varianter finns i lackerade eller fanerade mdf-material alternativt betsad furu, al, alm, återvunnet (vintage) trä med mera.


Vi på Ekeby Möbler har samlat ett brett urval av soffbord , allt från modernt utformade varianter med glasskivor som ger en härlig vintagekänsla i rummet till soffbord i svart marmor och soffbord i ek, trä och metall. Köp ditt bord online eller kom in till vår fysiska butik i Ekeby.

Hos oss kan du även välja bland soffbord med underrede i trä , metall eller mässing. Liksom marmor, är mässing en het inredningstren och det med all rätt! Soffbord i mässing passar de flesta inredningsstilar och är ett utmärkt val för den trendkräsne typen.


Ett soffbord i trä är klassiskt och tidlöst vilket passar i de flesta hem. Det kan dock lätt få repor samt vattenmärken och behöva oljas in då och då. Ska jag välja ett stort eller litet soffbord ? MANILA - snyggt och rustikt soffbord i vitt och trä Finns i flera utföranden Leverans ca 2-veckor Fri frakt.


Här på Folkhemmet hittar du ett enormt utbud av soffbord online.

Välj allt mellan italienska design soffbord i glas, marmor eller massiva ekbord. Oavsett om du vill ha ett runt soffbord , fyrkantigt eller rektangulärt har vi snygga soffbord för dig. Vi lägger stor vikt vid kvalitet på soffborden och vi har snabb och smidig leverans. Eleganta soffbord av hög kvalité.


Hos oss hittar du flera olika storlekar och modeller på soffbord i noggrant utvalda material som trä , metall, sten och stål. Välj ett bord i vitlack eller svartlack för ett modernt intryck eller ett kanske ett bord i vitoljad ek för en genuin träkänsla. Varför inte matcha designsoffan med ett fint soffbord som exempelvis Patricia Urquiolas T-Table? I vårt sortiment finner du bland de storsäljande soffborden Ray från Department som finns bland annat i vitt, svart och i betsad trä.


Soffbord Med rätt soffbord till din soffa lyfter du hela vardagsrummet. Oavsett om du gillar trä , glas eller marmor, runda, fyrkantiga eller rektangulära så har vi soffbordet för just ditt hem. Köp Soffbord trä online hos Chilli.


Välj bland flera trendiga och prisvärda soffbord trä. Köp billiga soffbord i hög kvalité från Trademax. Prisgaranti med fri frakt och leverans inom 2-dagar. Din webbläsare har inte JavaScript aktiverat.


För att kunna använda Mios hemsida behöver du aktivera JavaScript.

Våra snygga möbler är i industristil, mysig lantlig stil och retrostil. Handplockade och noga utvalda möbler gjorda i naturliga material som trä , metall, betong och rotting. Jaguaren Soffbord 75x75cm - Marmor. Marmorbordet finns i flera färger med vacker, unik marmorering. Ett lågt, massivt soffbord som blir en schysst kontrast mot din mjuka soffa.


Här hittar du mängder med soffbord till ditt hem. Handla tryggt på jotex. Våra soffbord finns i många olika modeller, material och färger.


Eftersom det finns vardagsrum i olika stilar, storlekar och färger. Oavsett om din smak är mer minimalistisk, traditionell eller lantlig, eller om du letar efter ett vitt, i glas eller i trä , så har vi ett soffbord som kan smälta in bland dina övriga vardagsrumsmöbler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg