fredag 1. februar 2019

Lady tak 02 tørketid

LADY Tak Produktbeskrivelse Type Vanntynnet, løsemiddelfri dispersjonsmaling for innendørs bruk i tørre rom. Egenskaper og fordeler Lett å påføre, gir garantert dekk i to strøk og gir et perfekt, skjoldfritt sluttresultat. Bruksområde Til slette tak.


Underlag Bygningsplater, vev, puss, betong og sandsparkel. LADY Vegg er Norges mest solgte veggmaling.

Enkel og påføre og garanterer dekk i to strøk. Lady vegg er bestselgeren på innendørsmaling. Produktet er lett og rulle og har meget god dekk.


Dette gjør det enkelt å få et jevnt vakkert resultat. Den har ekstra gode heftegenskaper og dekkgaranti, maks strøk. Egenskaper: Lett å påføre, gir garantert dekk i to strøk og gir et perfekt, skjoldfritt sluttresultat. Hvis du maler rett på et blankt tak med risikerer du å ikke få god nok vedheft, og du kan oppleve at malingen flasser.


Hvis du har slipt over hele taket med 1sandpapir slik at taket har blitt matt, kan du med sikkerhet male det med Lady.

Hvis du vil være 1 sikker maler du et strøk med heftgrunn v først. Man finner nok ikke liter Easy Clean til 8kroner. Jeg skrev at den koster 8kr mer pr liter maling sammenlignet med f. Harmoni og Lady Vegg 10.


Hver og én skaper en unik atmosfære, og er avstemt med åtte tidløse nyanser, som sammen gir deg et vakkert og personlig interiør. Kjøp på nett eller i butikk. Lady Balance gir deg vakre, matte vegger og godt inneklima.


Den vakre, matte overflaten lar fargenes naturlige og harmoniske nyanser komme frem og gir deg rom det er godt å være i. Jotun - Lady Balance 2. Lady Balance lukter minimalt og er gullsertifisert med Eurofins indoor climate comfort. Vi er stolte av å kunne presentere nye LADY Pure Color, nå enda mattere og vakrere. Se interiørarkitektens respons når hun fikk testet den nye malingen. Hos Maxbo finner du et stort utvalg av maling til vegg og tak til innvendig bruk. Veggmaling av styrenakryl som gir en fantastisk matt og skjoldfri overflate selv i slepelys.


Core Shell teknologi, der kjernen har høyere smeltepunkt enn skallet, sørger for at man etter 2-uker oppnår en meget har vaskbar og ripefast overflate. Baronesse Matt kan også benyttes i tak der man ønsker en vaskbar flate. Material- og arbeidskostnad blir høyere enn ved bruk av tradisjonell interiørmaling, og besparelsen sammenlignet med å flislegge overflatene blir derfor ikke så stor som det mange nok har en oppfatning av.

Malte overflater på bad er imidlertid et flott innslag designmessig. Har brukt både til vegg, tak og vinduskarmer (olje). Nå holder vi på med oppussing av stuen i vårt nye hus, og kjøpte all maling på OBS, siden det var noen veldig få kroner å spare, og de var nærmest. Da bruker vi Scanox helmatt til grunning og tak , samt Butinox interiør til vegg, og Scanox medium sparkel. Når du begynner å male, er det best å starte med penselarbeidet i hjørner, kroker og rundt listene.


Vi tar ofte kantene først. Det er for å kunne få den samme strukturen som rullen gir så langt inn på hjørnene som det lar seg gjøre, sier Sypriansen. Over 6innlegg på instagram er tagget med den fargen.


Her ser du et kjøkken som vi har malt i fargen Minty Breeze: Kjøkkenskap er malt med LADY Supreme Finish (Best i test) Halvblank. Veggen er malt med LADY Balance.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg