tirsdag 19. februar 2019

Kreafunk høyttaler

Tidsbegrenset tilbu kjøp i dag! Aktuelle kampanjer Interiør! We have the looks that will get you. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! DAB radioer, headsett, bluetooth høytaler kjøpes her.


Kreafunk høyttaler

Amazing sound with KREAFUNK. KREAFUNK vil utfordre, glede og levere sterkt design med stilige og overraskende løsninger. Du kan kontrollere den enkelt med smarttelefonen din og den har en rekkevidde på meter. KREAFUNK aGLOW bluetooth høyttaler , Hvit-Gull Med aGlow får du en batteribank, lampe og høyttaler i ett og samme produkt. Den kan holde på strømmen i opptil timer.


Glow har en innebygd lysdemper så du selv kan regulere lysstyrken. Kreafunk høyttaler aGO, black. Den lille størrelsen gjør den til det perfekte reisefølge! Ta med favorittmusikken hvor som helst, når som helst. MOVE er en fantastisk bluetooth- høyttaler fra KREAFUNK.


MOVE- høyttaleren er enkel å koble til smarttelefonen eller nettbrettet og har en fantastisk god lyd. Den er trådløs og kan derfor tas med overalt. En bra høyttaler gir en bra lydopplevelse, men hvilken skal du velge? Det finnes utrolig mange trådløse høyttalere og lydplanker som gir deg mulighet til å strømme musikk fra mobiltelefonen eller PCen din, men hvilken er egentlig best i test? Og hva sier egentlig testene?


AUX-kabel, oppladbart batteri og mini-USB for oppladning. Kreativ aGLOW gir deg den perfekte kombinasjonen av lampe og høyttaler. Like anvendelig innendørs som ute på terrassen i lune sommerkvelder. USB-kabel for lading og Line-inn-kabel følger med. Trykk på tastene for å styre Bluetooth høyttaleren.


Kreafunk høyttaler

Her får du glede av en høyttaler med mektig lyd i en liten smart størrelse som er enkel å transportere. Ta aHEAD med i treningssenteret, lytt til musikk med stil og bevar det moderne uttrykket som aHEAD leverer. Den nette størrelsen gjør at høyttaleren er enkel å ta med på reise eller ut i hagen. Leveres i en vakker treeske. Møt aFunk, en trådløs Bluetooth høyttaler i en egen liga.


Designet består av ulike sirkulære. Dobbeltmodus alternativ: Bluetooth og Line-In Innebygd mikrofon som aktiverer handsfreefunksjon. Med vanntett nivå IPX kan høyttaleren brukes ute for å nyte musikk og lys.


Kreafunk høyttaler

Dessuten har du muligheten til å ta musikkopplevelsen til neste nivå med aFUNK. Den leveres med True Wireless Stereo (TWS), noe som betyr at du kan koble to aFUNK- høyttalere og lytte til favorittlåtene dine i. Ypperlig å plassere på nattbordet, skrivebordet eller i en mørk krok i stua. Denne trådløs Bluetooth- høyttaleren er perfekt for deg med øye for detaljer, som liker å ha unike gjenstander i hjemmet.


Høyttaleren er enkel og praktisk å flytte på, med det lekre lærhåndtaket. Det runde designet gjør den til et spektakulært dekorelement i hjemmet, samtidig som formen gjør at lyden spres 3grader rundt i rommet. Vi ba produsentene om nye modeller av batteridrevne, trådløse høyttalere i liten størrelse. Vi diskvalifiserte et par modeller, som var for store eller for dyre.


Kreafunk høyttaler

Prisklassen skulle være 1. Vi bedømte hvor enkle de var å håndtere, og ga dem pluss- eller minuspoeng for finesser og robusthet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg