onsdag 27. februar 2019

Bordstabletter barn

Hos Hemtex hittar du bordstabletter i en mängd färger. Runda och rektangulära. I plast, textil eller jute. Köp din bordtablett online i vår webbshop. Matplatstextilier fungerar lite som kläder för bord och stolar och du kan variera dem som du vill.


Lägg ut tabletter och löpare för att ge mönster och färg, och stolsdynor för att ge mjukhet som känns.

Bordstabletter och underlägg skyddar bordsytan och minskar skramlet från glas och bestick. Har du tabletter av tyg går de utmärkt att tvätta i maskin och tabletter av plast går att spola av i diskhon. För dig som gillar härliga mönster finns det mängder av grymma bordstabletter från bland annat finska Marimekko och svenska Design House Stockholm. Lätt bordstabletter för barn Barn säker kan vara söta vid måltiderna, men mässar de kan göra vid bordet kan vara riktigt ugly. Dukningen kanske inte är den roligaste delen av festen men med lite roliga bordstabletter går det hela snabbt och lätt.


Med bordstabletter kan du på ett enkelt sätt få ett bord att se välkomnande ut och bli redo för festen. Dessutom behöver du då inte använda den dyraste duken du har för att det ska se bra ut. I vårt sortiment hittar du bordstabletter från flera kända varumärken med både klassiska mönster och enfärgade varianter.


Snygga bordsunderlägg gör det enkelt att få till en snygg dukning både till vardags och till fest.

Hos JYSK hittar du allt från bordstabletter i plast till runda bordstabletter i olika storlekar. Barn – Leksaker för barn år – år. Barnens utveckling går i raketfart.


De tar ständigt till sig ny kunskap om världen, men samtidigt blir nyfikenheten bara större och större. Det är precis vad en mängd roliga och smarta leksaker kan erbjuda. Här hittar du både hårda, mjuka, runda, rektangulära och asymmetriska bordsunderlägg för både barn och vuxna. Välj bland bordsunderlägg och tabletter i olika mönster och färger. Blommande tulpaner, eleganta kartmotiv och elefantmönster är några av de klassiska mönsterbilder som återfinns på Svenskt Tenns underlägg, glasunderlägg och bordstabletter.


De enfärgade produkterna finns i många olika, vackra färger. Med trendiga bordstabletter gör du dukningen extra fin och skyddar dessutom bordet från repor och märken. Välj utförande, färg och kvalitet beroende på säsong och stil. Lyft din dukning till nya höjder. Med matsalstextiler kan du på ett enkelt sätt skapa en skön atmosfär för besökaren.


Välj mellan olika färger och former som passar för alla tillfällen. Vi har ett stort utbud att välja från. Hitta dukar, bordstabletter och fina servetter! På Hemtex finns allt du behöver till det dukade bordet.


Handla online eller i någon av alla våra butiker.

Fyll i e-post eller personnummer så skickar vi en inloggningslänk! Om du är medlem men inte har loggat in förut kan du klicka här för att skapa ett inlogg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg