fredag 15. februar 2019

Paviljong som tåler vind

Et drivhus, mange muligheter! Kjøp møbler hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Paviljong - bestill online her - års garanti - fri frakt!


Skape et sted for rolige stunder i hagen eller for fester med venner.

Valg av paviljong avhenger av en rekke elementer, som størrelse, budsjett med mer. Vi hjelper deg med å finne det riktige utstyret som passer ditt behov! For ytterligere skjerming kan veggsett kjøpes. Disse er tilgjengelig i fargene beige, grå, blått og grønt.


Veggene er slitesterke, monteres enkelt og kan kobles sammen med glidelås (maljer oppe og nede). Aluminiumsvegger med herdet glass kan også kjøpes. Polycar paviljong ,partytelt.

Denne kan brukes hele året, eks tak over bobleba til carport eller som paviljong på terrassen. Tåler vind regn og snø. Kraftig tak ramme i stål og hjørneprofiler på 90xmm aluminium. Dekk et festlig bord i hagen og server en enkel sommerbuffet.


Ingen fare, det er bare å helgardere seg med et lett tak over hodet. Partyteltet beskytter mot vær og vind , og er deilig å trekke inn i sent på kvelden. Uten å miste utsikten.


Moderne, innovativ design. En peis i paviljongen gir varme og skaper stemning! Stammen er produsert av grå aluminium og stål forsterkning, og taket består av bronsefarget polykarbonatplater og har toppventilasjon. Vinden fikk tak i undersiden av taket og blåste det i stykker. Det var bare filler igjen, som du ser, sier han.


En nabo av Olsen anslår at det kom millimeter regn på det kvarteret uværet sto på. Her i helt åpen design. Vi har terrassen over en dobbel garasje hvor det er lagt treplatting.

Har endel innsyn fra en blokk overfor, så vurderte levegger, men kona ønsker en romslig paviljong hvor vi kan ha en sofagruppe. Som sagt så er det mye vind og jeg har en paviljong på verandaen som ikke er helt skrudd fast i gulvet. To av beina er knyttet fast til rekkverket. Har åpen vegger med myggnetting og med vanlig vegger.


Virker som om det er bedre enn om alle vanlige veggene er lukket? Den ene er inn mot husveggen). Fri frakt, rask levering og høy kvalitet! Tak og vegger holdes oppe av en stabil stålrørsramme som er enkel å sette sammen. Taket er enkelt å ta av og sette på, noe som er fint når du vil slippe inn solen, eller hvis det blåser for mye.


Leveres med teltplugger. Kan brukes som tak over bobleba til vinterarbeid ute, tåler vind og regn, finnes nå i 3x3m og 3x4m. Kan kobles sammen med takrenne som er 3m lang. Samme kraftig ramme som Milano. Aluprofiler 90x90mm hjørner.


Vegger finnes i fargene beige, blått og grønt. Toppteltet kan leveres i mange forskjellige størrelser. For å oppnå maksimal plassutnyttelse kan topptelt i ulike bredder og lengder kobles sammen. Som en tilleggseffekt vil man ved å montere vannrenner og sideskjørt gjøre sammenkoblede topptelt vanntette. Har lyst på sånn paviljong som er så moderne nå med myggnetting og vegger.


Vi har stor balkong, men det er fliser på gulvet, og vi har ikke så lyst til å skru i flisene. Den fjerde veggen blir det en halvmeter til eller mindre. Det er nok tre vegger vi kan feste til. Hvordan skal vi feste paviljongen til veggen?


Ja kanskje den beste kvalitet som er på markedet. Skader forårsaket av kraftig vind og regn dekkes ikke av garantien. Noen som har slik paviljong som selges på f. Plantasjen, Living og Bohus?


Er den krafig nok til å tåle vind , og tåler stofftaket å stå ute hele sommeren? Vi har parasoll nå, men syntes den skjermer for lite.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg