onsdag 20. desember 2017

Sklisikre fliser ute

Megastort utvalg og rask levering. Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser. Rådene vi har innhentet hos produsentene er eventuelt å bytte ut de glatte flisene med sklisikre fliser i de områdene hvor en går, eventuelt legge kabler i de partiene som er mest risikofylte. Vær nøye på å fjerne vannet som blir liggende og å salte godt på isete underlag.


Kan brukes ute og inne, blir brukt mest til innvendig bruk. Sklisikre fliser kan generelt bli mye mer sklisikre.

Store fliser kan få et lite rom til å virke større. Små fliser finnes helt ned i mosaikkform med bittesmå fliser. De er gode å bruke til buede hjørner, former, border og dekorasjon. Avlange fliser kan gi illusjon av større takhøyde i et rom med lavt under taket. En trapp derimot bør alltid ha sklisikre fliser.


Tusenvis av nordmenn sklir og skader seg i en trapp hvert år. Så du vil kanskje sklisikre trappen? Her er fem metoder for å få en sklisikker trapp.


Det må benyttes overflatematerialer i inntrinn i trapp med tilfredsstillende dokumentasjon som bekrefter at inntrinnet har tilstrekkelig sklisikker overflate.

Rampe Rampe skal ha jevnt og sklisikkert dekke og stigning maksimum 1:20. Det skal benyttes overflatebelegg som er. Der hvor man går barfot og det kan bli glatt av såpevann, som i badet, skal du velge klasse B. Jeg ser for meg et tynt metallprofil med ru overflate som kan skrus fast (kanskje tagger på undersiden slik at det sitter bedre i treverket).


Fliser har utallige bruksområder. Norges største lagerførte utvalg av fliser. I vårt utvalg finner du alt fra billige fliser hvor du får mye for pengene, til eksklusive designfliser i høy kvalitet.


Ellers har du Zen preto, Zen nos, Zen cinca hos Bergersenflis som er rimelige pene, passe sklisikre fliser. Norfloor kan tilbyr et stort utvalg av utefliser til sine kunder. Vi selger kun uglaserte porcellanato fliser til utebruk.


Denne klinkerflisen er spesielt tilpasset for terrasser utendørs og innendørs, men passer også godt i både baderom, kjøkken, entré, offentlige miljøer og grovkjøkken med sterkere slitasje. Slitestyrke på flisene og holdbarhet avhenger av flisets styrke og overflate. En god regel i Norge er å bruke frostsikre fliser da vi har en del kulde om vinter. Brukes på de fleste underlag, som keramiske fliser , malte og lakkerte flater, belegg, tre, betong og stein. FARGE: Gir et klart fargeløst sjikt.


Rengjøring utføres med en myk børste eller eller klut. Glaserte fliser rengjøres med nøytrale rengjøringsmidler før overflaten skylles og tørkes godt. På sklisikre overflater kan rengjøringsmiddelet med fordel få lov til å virke en stund før det skylles av og tørkes godt.

Noen som kjenner til et produkt som kan skrus fast på trappetrinn av tre slik at de blir mer sklisikre ? Har snekret utretrapp i dag og det blir bra glatt nå som kuldegradene kommer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg