tirsdag 5. desember 2017

Nicolas vahe kaffesirup

Nicolas Vahé - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Vi har kaffesirup og mye annet. Se det store utvalget og få prisløfte i dag.


Nicolas vahe kaffesirup

Fri frakt over 5Kr. Rask levering 3-dager! Vi reiser verden rundt og finner masse fine og kanskje litt annerledes ting, som vi importerer direkte og som vi derfor kan selge rimelig. Te løsvekt Magisk mango med chilli.


Kaffesirup er godt i desserter, i milkshake og såklart i kaffen. Går du for klassisk vanilje og karamell, eller skal du prøve lakris eller irish rum denne gangen? Gir kaffen din en nydelig smak av vanilje eller karamell. Linda har den i teen sin og det smaker nydelig! Søt og deilig kaffesirup med mange bruksmuligheter.


Helt perfekt til kaffe, men kan også brukes på desserter, på pannekaker, i smoothies og milkshakes, som dressing på fruktsalat eller i andre varme drikker som te eller kakao. Indeholder: Sukker, van karamel E150b, E17 karamel aroma. Ulike stiler og prisklasser. De mener at nydelig mat ikke trenger å være komplisert, og de vil åpne øynene våre til hvordan klassiske ingredienser kan gi en helt ny smaksopplevelse.


Supert å gi bort som gave, ta med på piknik, eller bruke til ostefatet. Julekaffe til Senseo kaffemaskinen. Sjekk vår julegavemeny! Finn laveste nettpris her.


Nicolas vahe kaffesirup

Nyt denne høykvalitets-sirupen med smak av karamell! Med denne super skønne kaffesirup , kan du fremstille de lækreste kaffer, smoothies og milkshakes med. Nyd den fyldige smag og sødme fra en kvalitets sirup med karamel. Alt er gennemarbejdet fra mindste ingrediens til emballagen og det gør det til et gennemført luksusbrand.


Den let genkendelige, grafiske profil passer desuden perfekt ind i moderne skandinavisk indretning. Forkæl derfor både dine smagsløg og dit hjem med de lækre Nicholas Vahe produkter. Kaffe sirup kan være det, der sætter det sidste pift på en lækker dessert eller som topping på din morgenskyr, pandekager eller vafler. Udover kaffesirup har vi sirupper til drinks, cocktails og smoothies.


Nicolas vahe kaffesirup

Nydelig kaffesirup med pepperkakesmak. Den kan også brukes i smoothies, milkshakes eller som saus på fruktsalat. Sirupen er av høy kvalitet.


Du kan også bruge den lækre kaffesirup til desserter, såsom is, kage, smoothies og milkshakes. Denne kaffesirup giver din kaffe et sødligt twist af vanilje smag. En super lækker og smagfuld sirup med smag af karamel, der vil tilføre en dejlig sødme til din kop kaffe. De er perfekte som værtindegave eller gaven til manden der elsker at nyde en kop varm kaffe.


Lav for eksempel en lækker ”kaffe gaveæske” og få et mix af The, Kaffe, kaffesirup , chokoladetrøffel med karamel og knas. Du kan også vælge den utrolig flotte Deluxe Box, som er den ultimative gaveæske til en ægte madelsker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg