torsdag 28. desember 2017

Røros tweed puter

Røros tweed puter

Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Bra priser, ingen reservasjonsgebyr. Reserver på Tarik Hotel, Orenburg. Super pris, det finnes ikke bedre!


Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Alle produktene er produsert i Norge og er laget i 1 norsk nyull. Dine data, dine valg. For å gjøre nettsiden vår så bra som mulig, samler vi inn informasjon fra de som besøker oss. Denne informasjonen bruker vi til å forbedre.


Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Berg er et design som undersøker de gledende overgangene i fargespekteret der biegenskapene skifter – områdene der for eksempel rød går over fra å være blålig og. Puten kommer i en rekke fine farger som utfyller hverandre.


Røros tweed puter

Sett et personlig preg på sofaen med noen nydelige puter. Grått, mønstret ullpledd fra Tom Wood. Serien består av seks puter og seks pledd. Her i nettbutikken finner du både Jaquardpleddene og de litt tynnere frynsepleddene.


Noen av pleddene har herlige friske farger, andre er i naturfarger, her er det noe for enhver smak! Legg til i min ønskeliste. Registrer deg eller logg inn for å bruke ønskelister.


Røros tweed puter

Røros Tweed Una Pute x 50. Pledd Mikkel og puter kombinerer inspirasjon fra Bauhaus bevegelsen og norsk tradisjonell veving på den ene siden med en moderne. Mikkel pledd og puter kombinerer inspirasjon fra Bauhaus. Grått ullpledd med logoer fra Tom Wood. Pleddene er inspirert av norsk kultur og arv, og er vevet etter år med kunnskaper innen veving og ullproduksjon.


En usannsynlig beliggenhet for en tekstilfabrikk, kan mange tro. Fabrikken har i mange år samarbeidet med ledende norske tekstilkunstnere. Stort utvalg fra kjente merkevarer som Missoni Home, House of Hackney og Voluspa. Kjent for sine ullpledd. Mandag til fredag fra til 15.


Strukturen gir pleddet volum, som gjør det ekstra godt og varmt uten at det blir tungt. Gullsmed Vinjerui har stort utvalg av smykker, bunadssølv til Telemark, klokker og nordisk interiør. Anerkjente merkevarer!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg