tirsdag 12. desember 2017

Interiør stue grå

Finn nye møbler som passer deg og ditt hjem på IKEA. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering.

Se prisene for montering her. Men det er klart den trenger litt spennende tilbehør for å skinne. Her er forskjellige måter å style den på. For å hjelpe deg med å finne det interiøret du ønsker, kan du bla gjennom bilder av interiør grå stue i galleriet under. Hvis du trenger mer inspirasjon, bare bla i kategorien stue.


Grått passer godt til naturtonene og de beige fargene som har preget norske interiører de siste årene, tilføyer Kirsten. Hun mener det er lettere å male enn å bytte møbler. Mal derfor veggene i en nyanse som passer hos deg.

Når du har et miljø i grått og beige, vil en klatt med gult live opp. En vase, lampe eller stol, for eksempel. Grå stue med rosa gulvteppe og glassbord. Mørkegrå stue med sofakrok som er rik på tekstiler og varme farger.


Blått i kombinasjon med hvitt, grått og beige er helt ok, men det kan også bli. Gull og messing er spesielt fint mot hvite og grå fargepalletter, som marmor, betong og. Nille og Kid Interiør har mye fint.


Følg et eller flere av disse enkle rådene for en stilsikker oppdatering av stuen. Gå for én skulpturell lampe i interiøret , og gjør den til et blikkfang. Grå er den vanligste fargekombinasjonen i plagget, enten i dekorasjonen eller i klærne.


Grå -røde: Du tror kanskje at grå og toner vil få en kald effekt hjemme, men husk at forskjellige effekter kan oppstå når kombinert med de riktige farger. Først og fremst bør du spørre deg selv, “Hvilken farge passer til grått ? Se inspirerende bilder av stuer og finn de rette produktene. Bytt farger på dette rommet.


En kald grå vegg mot en varmgrå sofa, kan plutselig få sofaen til å virke på både gul og skitten i tonen, mens veggen på sin side drar seg blålig og kal forteller fargeeksperten. Se hele hjemmet hennes her!

Til deg som planlegger en hel bolig eller et større interiør. Ikke tenk hvert rom hver for seg. La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her.


Skap en lun og behagelig stemning i stuen. Hos oss finner du tidløse og komfortable møbler som gjør stuen din unik. Se vårt utvalg av sesongens puter, tekstiler, vaser og lysholdere og sett sammen din egen stil. En gulaktig grå tone. Vakker, mørk gråtone som står i perfekt fargeharmoni med mange andre gråtoner.


Mal en vegg i stuen i din favorittfarge og la sofaen skinne. Style gjerne med puter i kontrastfarger til veggen for et gjennomført inntrykk. FARGER: MORE hjørnesofa kommer bedre frem med en farget vegg i ryggen. Lek deg med farger på interiøret som matcher veggen. Stua til Annette er innredet i hvitt, satt sammen med delikate toner av grått , gult, gull og fersken.


Sofaen er kjempestor og fyller hele hjørnet. Det gir liv til den hvite stuen. Den er kjøpt på IKEA. Mange puter i forskjellige mønstre pynter opp i sofaen. De to bordene fra butikken hennes følger opp med sine grafiske mønstre.


Finn inspirasjon til hjemmet - stue , kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. Overraskende nok kan beige, hvitt eller grått være vanskelig å lykkes med. Duse blå- og grønntoner er de mest trygge fargene, de er avslappende og beroligende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg