onsdag 13. desember 2017

Nedløpsrør firkantet

Takprodukter fra Isola har beskyttet norske bygg mot vær og vind i mer enn år. Et tøffere klima, nye krav og endret byggeskikk har bidratt til stadig bedre. Har nylig fått skifta takrenne på huset.


Gammel nedløpsrør er av sort plast med firkantet profil, mens nytt nedløpsrør er av metall og rund profil. Sammenkobling av nytt og gammelt nedløpsrør er i dag gjort provisorisk ved hjelp av pakketeip. Raskt, enkelt og billig. Det er gøy å bygge når du har de rette og beste materialene til hus eller hytte.


Finn et stort utvalg av takrenner og nedløpsrør , og forebygg lekkasjer og ødeleggelser. Bygg sikkert med Byggmax Når du skal bygge hus kommer du langt med noen gulltips på veien. Det gamle avløpsrøret til takrenna tenker jeg å beholde i sin.


Hvert eneste år må huset bestå den store styrkeprøven. Dersom nedløpsrøret skal avsluttes i soil, brukes et overgangsstykke til soil. Montering på følgende måte: Montér en rørskjøt nederst på nedløpsrøret. Denne påmonteres en muffeklamme som festes i sporet på rørskjøten.


Skru muffeklammeret fast på veggen. Stort utvalg i avløpsrør og deler til både privat og proffmarkedet fra anerkjente produsenter. Hos MAXBO finner du takrenner som tåler store belastninger over tid. Kjøp takrenne på nett eller i butikk.


Her kan du lese om Icopals brede sortiment av takrenner i stål og plast. Vi leverer pene og funksjonelle takrenner i svært høy kvalitet - se her! Hvorfor ikke velge nedløpsrør i en klar rødfarge mot en hvitpusset murfasade? Eller montere eksklusive rør i metallic kobberfarge mot en grå steinfasade? Kanskje mikse mursteinsrøde takrenner med hvite nedløpsrør for å matche fargen på henholdsvis tak og vegger?


Hvilket uttrykk vil du gi ditt hus? Med takrennesystem fra Lindab er alt. Clas gir års garanti. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd.


Nedløpsrør firkantet

Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av. Isola Zinktakrenner leveres skinnende blanke, men vil over tid påvirkes av luft og vann slik at overflaten får en sølvgrå, matt patina. Kvadratisk profilrør i stål. Takrennene gir da et flott. Vi tilskærer i ønsket længde.


Firkantet jernrør i ubehandlet. Ikke svinn og ikke avkapp. Grøvikrenna er enkel å montere, har. Transport- og lagringsskader sørger for ytterligere. Størrelse nedløpsrør å passe rennesteinen.


Obs BYGG er til for forbrukerne. Derfor har vi lange åpningstider, lave priser og et godt utvalg gjør det selv-varer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg