torsdag 14. desember 2017

Mummi strikkeoppskrift

Kjempeutvalg av gratis hstrikkeoppskrifter. Alt skal vekk – Gjør et KUPP! Stor utvalg av billig garn. Beste Priser Med Handlesmart! Populære merkevarer til sterkt redusert priser.


Mummi strikkeoppskrift

Dagens kjøpeoppskrift: Mummikofte Det er mange flinke strikkere, både norske og utenlandske, som legger ut egne oppskrifter til salgs på nett. Hver dag legger vi ut tips om en gratis strikkeoppskrift. I dag er det 1år siden Mummi -mamma Tove Jansson ble født. Hva med et par Hattifnatter-votter?


Harald’s Dress is knit from the top down. The yoke is knit in the round with in and shaped with increases. Body, skirt and sleeves are knit in stockinette stitch.


Mummi strikkeoppskrift

Hvem elsker ikke Mummi ? Det fantastiske Mummitrollet og vennene hans bor i Mummidalen, figurer som er skapt av den finske designeren Tove Jansson. Her finner du alle mulige produkter med trykk av Mummitrollet og vennene hans. Har to små som ønsker seg veeeldig mummi -ullgensere! Vinteren er på vei og nå er tiden for å strikke eller hekle varmere klær. Fant en oppskrift som min mor brukte på 60-tallet:.


Du kan skrive innlegget nå og fullføre registreringen senere. Logg inn for å poste med kontoen din, om du allerede er medlem. Mummi genser og bukse Lagt inn av Kunststrikking, garn og knapp kl. Send dette via e-post Blogg dette!


Mummi strikkeoppskrift

Du vil fortsatt finne alle dine gamle favorittoppskrifter på den nye siden samt nye og spennende strikkeoppskrifter med og uten strikkemønster. Vi har de mest populære Mummi produktene. Utforsk denne tavlen til livbhelland på Pinterest: Mummi. Se flere ideer om Mummi , Strikking og Strikkeoppskrift. Du store min som tiden flyr.


Nå er det tid for eventyr. Med Mummi , Sniff og alle vennene. Ja, dette blir nok spennende. Du må kjøpe minimum 4. Det er ikke så vanskelig å strikke med engelske oppskrifter som mange tror. Faktisk er det egentlig minst like enkelt når en kommer inn i det.


Mummi strikkeoppskrift

Man tar masker over på en tråd i stede for å. Så i sommer har vi dyktige ferievikarer fra Sverige som jobber hos oss. Og en av jentene fikk se genseren jeg hadde laget til Marit og spurte så pent om jeg kunne. Den norske garnfabrikken Sandnes Garn!


Våre viktigste satsningsområder er håndstrikkegarn, design, kvalitet og leveringsdyktighet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg