mandag 11. desember 2017

Narvskinn

Narv, den siden av lær som svarer til hårsiden av skinnet eller huden læret er laget av. Huden (skinnet) består av overhu lærhud og underhud. Spalt blir garvet, overflatefarget og deretter preget med et lærmønster for å ligne de øvrige skinntypene. Dette kalles å narvsette.


Spalt-skinnet har ikke den samme styrke som ekte ” narvskinn ”, det brukes derfor normalt kun til overflater som ikke utsettes for noe særlig slitasje – eksempelvis stellet på møbler. Narvskinn er skinnets overside, den glatte flaten.

Spaltskinn er mer porøst og gir ikke den samme beskyttelsen mot fuktighet som narvskinn gir. Spaltskinn brukes blant annet til varmebeskyttelses- og sveisehansker, siden det gir bedre beskyttelse mot varme enn narvskinn. Denne funksjonen er fjernet av personvernshensyn. Hvis du vil sende informasjon til en pasient skal dette skje med sikker kommunikasjon på sikkerhetsnivå 4. IKEA – LANDSKRONA, 3-seters sofastamme, Kontaktområder dekket av mykt, gjennomfarget mm tykt narvskinn som er smidig og mykt å ta på.


Overflaten er dekket med en. Er det noen som vet hva narvskinn av okse egentlig er ? Jada, det er ikke spesielt vanskelig.

Jeg antar det ikke er av okse biten. Skapa konto med e-post. Fyll i din e-postadress och ett valfritt lösenord för att skapa ett konto. Du kan sedan börja spar ord i egna listor direkt. Det här är en förgreningssida, som består av en lista på olika betydelser hos artikelnamnet.


Om du kom hit via en länk i en annan artikel, gå gärna. Spaltläder framställs genom att man maskinellt spaltar hudar i två eller tre lager före garvningen, varvid lädret delas i en ”köttspalt”, en ”narvspalt. Pent brukt landskrona 3-seters sofa, Grann, Bomstad svart med trebein. God å slenge seg i, mandig uten puter, nydelig med. Selges pga ny bolig med sovesofaplaner:) Fyll av høyelastisk polyeter for komfort.


Tykt narvskinn på de eksponerte flatene, siden det er pent, og behandlet tekstil på resten, for å holde prisen nede. Skoenes tåhetter i aluminium, penetrasjonsbestandige. Mount Forbes vinterstøvel fra Canada Snow. Sporty skinnstøvel i fettet narvskinn med detaljer i fint semsket skinn og neopren.


Fin snøring foran, glidelås på siden og fôr i føyelig fleece. Den uttagbare innersålen har varmeisolerende fleece og memory foam som former seg behagelig etter foten. Selges Kivik 2-seters sofa fra IKEA, er i sort varig narvskinn , i serien som selges i dag er ikke skinn å få lenger.


Den er lite brukt og fremstår meget velholdt, er ingen skader eller slitasjemerker av noen slag.

Produsert i narvskinn fra ungt, frigående storfe, omsorgsfullt utvalgt fra garverier i Frankrike. Konstruert med en kontrastfarget reverse welt, en variant av Goodyear - for ekstra fleksibilitet, slitestyrke samt beskyttetelse mot fukt ved hardt klima. Robust såle, produsert i et gummistykke, med dypt mønster.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg