mandag 11. desember 2017

Babyteppe

Gode priser og rask levering. Kjøp teppe fra Nøstebarn her! Velkommen til Nøstebarn! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Stort utvalg i Fisher Price.


PEER GYNT er produsert i 1 norsk ull, mykt og behagelig.

Spesielt velegnet til å. Vi ønsker å inspirere deg – både med flott design og fantastiske garnkvaliteter. Dale Garn er din garanti for kvalitet og faglig. Hvor mange masker skal jeg legge opp til et babyteppe i baby ull pinne nr. Alle våre strikkepakker inneholder oppskrift og komplett garnforbruk til ønsket størrelse. Du kan selv bytte ut fargene i strikkepakkene etter du har valgt.


Oeko-tex merkede pledd. Helsetepper med bambus. Vogntepper i ull og fleece som er fri fra miljø- og helseskadelige kjemikalier.

Et trygt valg for ditt barn! Du er jo nesten ferdig før du kommer i gang! Har funnet frem noen av mine absolutte favoritter! Vår første strikkeoppskrift er et nydelig babyteppe som jeg har strikket i rosa. Baby Chalice Blanket.


Jeg tenkte at det ville være en god ide å starte med et skjønt, varmt babyteppe i ull. HAr leite kjempe lenge etter et fint og litt moro babyteppe å strikke til nyeste niesa og dette var jo midt i blinken! Personlig baby pledd med navn, fødselsdato, vekt og lengde. Pleddene er laget i økologisk bomull og er allergitestet. De finnes i flere ulike farger og alt dette.


Et babyteppe holder babyen din varm. Teppet er laget av ullfleece av 1 ubehandlet merinoull. Se alle babytepper her!


Det aller første Nøstebarnteppet ble strikket av Mor Signe i naturhvit 2-tråds merinoull. Her får du oppskrift og garn til å strikke ditt eget babyteppe. Handle enkelt online hos ellos. Flotte tepper til baby, både vogntepper, ulltepper, krabbetepper og kosetepper.


Rask levering, fast frakt.

Ullklær designet til hverdag og sport i 1 fineste Merinoull til baby barn, dame og herre. Teppet kan vaskes på grader og tørkes i tørketrommel. Det er like fint selv etter mange runder i vaskemaskinen!


De holder riktig temperatur og mikroklima ved huden, de er behagelige å ta på og veier bare 3g.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg