tirsdag 19. desember 2017

Tidløs og klassisk hvit

Finn laveste nettpris her. Da vil de hvite detaljene se skitne og gule ut. Alle farger nevnt over kan fint kombineres med hverandre. Mange opplever dette og får seg en uheldig overraskelse!


Harmonie følger med på trendene, og møter etterspørselen med å lagerføre klassisk hvit farge på mange av våre modeller – uten tillegg i pris. Bomull eller Klassisk hvit ?

En hvit farge kan oppleves både gulaktig, rødaktig, gråaktig, varm eller kjølig. En bestemt hvitfarge passer nødvendigvis ikke hos alle. Tenk på hvilke andre. De enkle, hvite skapdørene gir et klassisk og tidløst uttrykk med mange muligheter for interessante kombinasjoner med andre modeller og farger.


En ren og nøytral favoritt som kanskje er den mest allsidige hvittonen jeg kjenner. Resultatet blir da at lister og detaljer blir seende gule og litt ”skitne” ut inntil din kritthvite vegg. Dempet gulaktig hvit , med et hint av grått.


Den er mindre gul og mer dempet enn Egghvit.

Gråaktig hvit , med et hint av gult, noe som gir fargen svak varme. For hvitt er ikke bare hvitt. Det finnes en mengde ulike hvite nyanser, som gir deg ulike fargeopplevelser. Hvitt er ikke hvitt ! Små nyanser som utgjør den store forskjellen.


Mellom over og underskap og bak vifte i høyglans kobber skal vi ha fargen Oslo. Lister rundt to store vinduer som står på veggen til høyre for kjøkkeninnredningen kommer i klassisk hvit. Har skjønt at tidløs muligens er litt dum å ha til klassisk hvit så derfor er jeg litt rådvill for tiden.


Kalkgrå og Sober er uslåelig i kombinasjon. Står flott til gråbeige og andre dempede, kulørte toner. Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for. En dempet, gyllen hvittone.


Vil oppleves som litt grålig og dempet i tonen. Dette er en avslappet og deilig farge med lunhet og varme i. Sorte kontraster kan bli både smakfullt og effektfullt. Med Tidløs på kjøkkenfronter kan du gjerne velge den som lys grå tone i andre rom.


Hengsler: stk hvite justerbare snap-in hg av metall.

Dameklokke Tidløs og stilren modell fra INEX! Klokken har lenke og urkasse i rustfritt stål. Etna er en klassisk og tidløs lampefot i hvit keramikk.


Plasser lampen på et konsollbor sidebord eller i vinduskarmen. Lampeskjerm sleges separat, se relaterte. Denne gangen er lang og har stor åpning til både kjøkken og stue. Kjøkken er malt i fargen Sophisticated Blue supermatt og skapdørene er fargen Tidløs.


Stuen er malt i Lys Antikk, men lurer på å male om denne også i en annen farge. Gulvet i huset er stavs eik parkett hvit mattlakkert. Mindre gul en Egghvit, med et hint av grått.


Står fint til en mengde farger med gule og varme undertoner, som klassiske beige toner og varme gråtoner. Ingen hint av farge, kun hvitt og sort.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg