mandag 11. desember 2017

Tapeter barnerom

Vegg til vegg og gulvtepper med kjente barnemotiver. Variert utvalg av tapeter for alle rom og smaker. Finn dine favoritter på Ellos! Hundrevis av landlige knotter og håndtak på lager. Rask levering og fri retur!


Om du vil ha en tidløs klassiker velger du Moln. Det er barnetapetenes barnetapet. Molm ble designet mot slutten av seksitallet av Gunilla Axén og kler også i dag veggene i mange gutte- og jenterom. Se i nettbutikken vår og sammenlign tapeter.


Tør å la dem eksperimentere med farger, det verste som kan skje er at dere må male eller tapetsere om igjen om noen år! Men å få lov til å være med å innrede det, er enda større! Tapet og maling til barnerom. Vi viser deg et lite knippe tapeter til barnerom , for liten og stor.


Tapeter barnerom

Rolf Sletvold Interiørsenter AS, og tilbyr et stort utvalg innen parkett, gulvbelegg, tapet og andre interiørartikler. Med tapet på veggen passer et barnerom til de som bor der! Her er det nemlig de yngste i huset som skal trives.


Se tapet barnerom her! Gjør ditt barnerom til et spennende sted med en av våre utvalgte tapet for barnerom. Uansett om barnet ditt vil ha et grønn, blå, rød eller regnbuefarget tapet finnes det noe i vårt sortiment som vil matche ditt barns fantasi. Vi tilbyr lekne og kule tapet til barnerom i stiler som eventyr, sport, kunst og natur.


Tapeter barnerom

Hos oss finner du tapeter og bilder som passer akkurat deg. Dette er noe å ta hensyn til når man skal ut og finne tapet. Tenk gjennom hvor mye slitasje det vil bli i det rommet du skal ha tapet i. Det vekker også ulike følelser hos mennesker.


Maxbo er ledende på tapet i Norge og har tapet i alle prisklasser og kvaliteter. Skap magiske barnerom. Få masse god inspirasjon her. Her på Jollyroom har vi et stort utvalg med lekre tapeter til barna. Vi har alt fra stilsikre varianter med grafiske trykk som garantert vil fenge både barn og foreldre!


Tapeter barnerom

Barnerom som vokser med barna Fra babyens første møte med sarte farger, via prinsesser og prinser i rosa og blått, til tøft ungdomsrom med tapet som tåler både. Vil du ikke klistre opp en hel tapet kan du bestille veggdekorasjoner, stickers med barnas favorittfigurer som kan fjernes når interessen dabber av. Sammenlign veggdekorasjoner og tapeter. Som sagt, dette er bare en liten del av innredningen du finner på Lekmer. VI har også senger, sofaer, speil og mye annet.


Barnerom bør være like uttrykksfulle og fantasifulle som barna selv. Med våre tapeter og fototapeter for barnerom kan du forvandle rommene deres til uutforsket jungel, spennende storbyer og magiske eventyrland. Leonard tapet Elsker dette tapetet og har faktisk tenkt å ha det på det ene gutterommet når vi skal pusse opp i sommer ? Håper du finner din favoritt!


Tapeter barnerom

Husk at det som er aller mest trendy akkurat nå, er å ha et personlig barnerom. Et barnerom som er akkurat slik du ønsker det skal være ? På samtlige vegger gir det rommet en myk ramme, men du kan også skape et nytt og morsomt uttrykk med tapet på en enkelt vegg. I et barnerom kan du våge det lille ekstra! Her finner du masse inspirasjon og nyttig hjelp når du skal male barnerom ! Barn elsker farger og former.


Gi rommet nytt liv med nye, fine tapeter. I sortimentet vårt finner du noe for enhver stil. Vi samarbeider med etablerte designere, og alle tapetene våre produseres i Europa.


De fleste tapetene i våre butikker er non-woven- tapeter som er enkle å sette opp. Dessuten har vi tapetlim og de verktøyene du trenger for å lykkes med tapetseringen! Hoppekids, Bopita og mange fler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg