fredag 22. desember 2017

Sänggavel trä

Sänggavel trä

Ge dig själv möjligheten att njuta fullt ut av ditt sovrum och känn hur krafterna kommer tillbaka, både mentalt och fysiskt. Trademax har samlat ett brett urval av sänggavlar som vi vet kommer att passa i ditt hem. Sänggavel trä Temperafarge 1cm. Kompletter sengen med en stilren sengegavl i tre.


En sengegavl er en luftigere og enklere variant sammenliknet med en hel sengeramme. En sänggavel är en luftigare och mer avskalad variant jämfört med en hel sängram. Skön att luta sig mot när man sitter upp i sängen och tidlöst enkel design med sin mjuka men samtidigt grafiskt rena form. Om du väljer en stoppad sänggavel blir den som ett bekvämt ryggstöd när du sitter i sängen och läser.


Hos oss hittar du ett stort utbud av huvudgavlar, både i trä och vadderade i tyg. Beroende på hur den övriga inredningen i sovrummet ser ut kan du anpassa din sänggavel efter dessa färger. En mjuk, vit sänggavel med sköna nackkuddar kan vara ett perfekt ryggstöd när du ska läsa på kvällen. Utforska vårt sortiment av trendiga sänggavlar och huvudgavlar och hitta en som passar din säng och stil!


Sänggavel trä

Det finns en mängd olika varianter på sänggavlar, men en klädd sänggavel ger lite extra lyxig känsla i sovrummet. Vill du inte bygga en egen sänggavel finns det fina sänggavlar på Ikea, Mio och Jysk bland annat. Med en stilren och mjuk sänggavel kan du som genom ett trollslag skapa hotellkänsla hemma i det egna sovrummet. Hos oss på Ekeby Möbler hittar du ett varierat utbud av sänggavlar i trä , tygklädda sänggavlar och sänggavlar i sammet. Hitta rätt sänggavel i trä eller tyg Kombinationen praktiskt och snyggt är alltid eftertraktad.


Vi kan erbjuda flera olika stilar, till exempel sänggavel trä , sänggavel förvaring, svart sänggavel eller vägghängd sänggavel. Om du vill ha en liten mjukare stil på din sänggavel så kan du välja en av våra huvudgavlar i tyg. Se även våra kontinetalsängar om du är ute efter en lite högre säng med sänggavel.


Sänggavel trä

En hård sänggavel är ofta gjord i trä medan en mjuk sänggavel är klädd med tyg och stoppad med ett mjukt material. Vilket material du väljer beror delvis på vilken stil du gillar och delvis på vilka praktiska aspekter du är ute efter. Hos JYSK hittar du gavlar i flera olika varianter, både mjuka, stoppade sänggavlar och sänggavlar i trä. De flesta sänggavlar monteras på själva sängen eller direkt på väggen bakom.


På så vis skyddar sänggaveln dessutom väggen mot slitage. Hitta inspiration om hur du kan inreda ditt sovrum med en sänggavel. Det är viktigt att tänka på att sänggaveln ska passa din sängs bredd. Det är också mycket viktigt att tänka på vilken höjd din säng har.


Sänggavel trä

En matchande sänggavel till din säng ger en enhetlig stil i ditt sovrum. Med en huvudgavel får du en vacker säng men också ett bekvämt stöd när du sitter upp i sängen och du slipper även märken på väggen. Jenni på I Spy DIY har skapat denna geometriska sänggavel i trä. Välj mellan flera olika modeller, material och färger. Så här gjorde hon: Hon sågade ut plywood och justerade för att passa bredden och höjden på madrassen.


Sedan la hon ut alla skurna delar på toppen av plywood-skivan, växla mellan vita och ofärgade trä -bitar så att det skapar små toppar och dalar. Vissa är tjocka och mjuka för att du ska kunna luta dig emot dem utan att få ont i ryggen. Det passar bra om du exempelvis tycker om att sitta upprätt och läsa innan du somnar. Andra är tillverkade i trä för att det passar bättre till resten av inredningen i sovrummet.


Här hittar du mängder med sänggavlar till ditt sovrum. Förutom bekvämt stöd för ryggen får du ett mjukare intryck med en sänggavel. Handla tryggt på jotex.


Hjärtligt välkommen till Trendrums sänggavlar! Ge ditt sovrum ett härligt lyft med en ny och fräsch huvudgavel till din säng.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg