onsdag 13. desember 2017

Illum københavn butikker

Reserver ditt Hotell i København online. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Se vårt utvalg av pakkereiser, flybilletter og hotell her.


Finn den perfekte bilferie i København med halvpensjon.

Super pris, det finnes ikke bedre! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Se København hoteller på kart.


Som ILLUM KEY medlem kan du glæde dig til eksklusive oplevelser, personlige services og særlige medlemstilbud. Du optjener selvfølgelig også KEY point på dine køb. Handle online og få varene dine levert, eller avhent i Illums Bolighus.


Opptjen i bonuspoeng på alle dine kjøp - tilmeld deg Illums Bolighus Noi dag! Illum ligger midt i indre by i København.

Du finder Illum som ligger placeret i det idylliske kvarter ved Strøget i København , som har et fantastisk gademiljø, med en masse liv af både børnefamilier, ældre og singler. Shopping i København begynner alltid i byens mest kjente gågate, Strøget. Her finner man stort sett alle de store internasjonale og danske merkene, fra Zara og Topshop, til eksklusive motehus som Prada, Louis Vuitton, Mulberry og Hermés.


Det populære kjøpesenteret ILLUM byr også på et fantastisk utvalg av mote, interiør, bøker og. Udenfor de almindelige åbningstider har diverse kiosker åbent, hvor du kan købe cigaretter, aviser, slik, mm. Bagerier, blomsterhandlere og butikker med souvenirs har som regel åbent alle ugens dage, mens andre butikker holder lukke en til to dage om ugen.


I hjertet av København på Nikolaj Plads finner vi Ann Wibergs butikk. Butikken er kjent for sitt utvalg av danske designprodukter for moderne kvinner. Tradisjonsrike Illum , som ligger i hjertet av København , er for mange et obligatorisk stopp på ferden langs Strøket.


Selv om kjøpesenteret har holdt på nær sagt siden København ble grunnlagt, er butikk - og vareutvalget av det aller ypperste. København Lufthavn Kastrup er Nordens største flyplass, også når det gjelder shopping. Velg mellom over ulike butikker som alle byr på.


Her får du info om butikker , aktiviteter og events i ILLUM samt svar på øvrige spørgsmål. Du kan også købe gavekort, melde dig ind i ILLUM KEY Kundeklub , købe billetter til konceter, teaterforestillinger, stand up comedy mm. Ticketmaster, aflevere tøj til rens hos JetClean eller få hjælp fra en skrædder eller vores personlige shopper. Finde alle åbningstider, adresser og telefonnummer for Illums Bolighus butikker i København og andre butikker.


IlluShopping er shopping - Se 2reiseanmeldelser, 1objektive bilder og gode tilbud på København , Danmark på TripAdvisor.

KUN I ILLUMS BOLIGHUS. Det er en rekke forskjellige kjøpesentre spredt rundt i København sentrum, men her har vi valgt å fokusere på tre av de største og mest populære sentrene i byen, nemlig Fields, Fisketorvet shopping og Illum. Information om gode butikker , spisesteder, clubs, barer, cafe på Strøget i København.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg