tirsdag 5. desember 2017

Dansk design sofabord

Kjøp sofabord hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Stort utvalg og lave priser. Finn et salongbord som passer resten av innredningen. Se utvalget vårt her.

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Mangler du det perfekte sofabord eller sidebord til stuen eller soveværelset, så finder du her et stort udvalg af smukke borde i mange forskellige designs og materialer. Vores sortiment af sideborde består af alt fra de moderne og nutidige borde som kurveborde, marmorborde og rulleborde til de mere enkle og tidløse borde i træ eller stål.


Dexter er et lite sofabord i enkel nordisk design. Det runde bordet kommer med en bordplate i røkt eikefinér med en liten hylle under.

De skrå bena i sort metall tilfører designet et enkelt og moderne uttrykk. Designet av Malene Lillelund. Borde i dansk design til din bolig.


Vi fører et udvalg af sofaborde, sideborde, skriveborde i lækkert dansk design og skønne materialer. Uanset om du leder efter et sofabord , sidebor indsatsbord eller skrivebord kan finde det her. Personlig indretning. I den personlige indretning kan såvel et sofabord som et skrivebord gøre stor forskel.


Glass plate med hvite ben med sort med sort detalj og chrome fot. Dansk design er et veletablert brand i hele verden, og det er ikke noen unntakelse for de klassiske møbler fra FDB. De store klassikere har i dag fått selskap av en rekke nåtidens designere, som har høstet stor anerkjennelse for deres design. Et sofabord må altså ikke bare passe til stilen din, det skal også passe til behovene dine. Helt grunnleggende må man kunne kombinere hverdagens behov med det estetiske uttrykket man ønsker å ha i hjemmet.


Oppdag moderne sofabord fra BoConcept. Leder du efter et unikt sofabord er der også muligheder med et sofabord fra Notre Monde, hvor intet sofabord er helt ens med hinanden, fordi de blandt andet er håndlavede. Her på siden kan du købe sofaborde i kvalitet, design og med et flot udseende, som vil passe ind i mange temaer i din indretning.


Våre sofabord er bygget på dansk designtradisjon, hvor vi utfordrer og leker med tradisjonen med respekt, samtidig som vi sørger for nytenkende design.

Nyhedsbrev - Tilmeld dig nyheder fra Brdr. Vi har salongbord i ulike modeller, og i forskjellige materialer og farger. Møblene er i dansk design og man finner blant annet klassiske klappbord med en moderne twist, eller for eksempel sofabord i retrostil.


Dansk design er godt, men dansk design er også møghamrende dyrt. Sofabord til lave priser. Derfor har jeg bevidst undladt at finde sofaborde fra diverse kendte danske designere. Heldigvis laves der sofaborde i hvad der minder meget om dansk design , men til priser der er til at betale.


Pouf, sofabord og stor pude i et. Csofabordet er skabt i samarbejde med den danske designer ARDE. Et sofabord i et lekkert design kan komplimentere din sofagruppe og skape et stilmessig løft til din stue. De mange nye designs og praktiske løsninger, med innebygget oppbevaring eller innskuddsbord gjør at sofabordet blir et stilig og multifunksjonelt møbel. Husk: Det trenger ikke å stå i stuen bare fordi det heter et sofabord.


Naver Collection – danske kvalitetsmøbler. Vi har noen utvalgte møbler utstilit i vår butikk, men Naver tilbyr så mye mye mer. Haslev Møbelsnedkeri har i mere end år designet og produceret fine træmøbler på vores værksted i Danmark.


Træet spiller hovedrollen i vores møbler – det er et levende og foranderligt materiale, der er grundstammen i vores danske håndværks-DNA.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg