mandag 25. desember 2017

Hay speil svart

Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Bestill din favoritt i vårt omfattende sortiment av innredning her! Norges største utvalg av design for ditt hjem.


Speil kan få et rom til å virke større og lysere. Finn et som passer deg her.

HAY STRAP Mirror 70cm Speil Supermoderne rundt speil designet av HAY. Innovativ og enkel design, og rett og slett genialt enkelt å henge opp på veggen. Rundt speil , Strap, fra HAY. Moderne, enkelt og vakkert speil som passer inn i hvilket som helst hjem.


Perfekt til gangen, badet eller soverommet. Rammen er utført i pulverlakkert stål, og speilet henges opp ved hjelp av et silikonbånd som går hele veien rundt. De fargede speilene egner seg veldig godt som dekorasjonspeil i stuen, gangen, soverommet o. Med dette fine speilet fra Moebe, så får du en interiørdetalj som passer inn i gangen, sovrommet eller i stuen.

Speilet har et rent design med to komponenter - speil og stål - som gir et sterkt uttrykk. Stilrent speil , 9svart , fra Vipp. Speilet er enkelt, men likevel med eksklusive detaljer. Speilet gir rene refleksjoner på badet, soverommet eller i gangen. Speil er uunnværlig i et hjem, uansett om det er snakk om et helfigurspeil til soverommet, et lite rundt speil til gangen eller baderomsspeil.


Med smart plassering av dekorative speil kan du få rom til å føles større og lysere. Stort utvalg av fint interiør. IKEA - NISSEDAL, Speil , svart , Speilet kan gjøres vendbart dersom du monterer det med de medfølgende hengslene.


Rask og enkel handel på Ellos. Kan henges horisontalt eller vertikalt. Kommer med sikkerhetsfilm - minsker risikoen for skader om glasset knuses. Passer i de fleste rom og er testet og godkjent for bruk i baderom.


Et sølvspeil kan bidra med å forsterke et klassisk utseende. Runde speil bidrar til å myke opp et rom som ellers består av mange kanter. Speilet Hang fra House Doctor har ramme av svart stål og oppheng formet som en henger.


Et speil uten ramme gir en minimalistisk og moderne følelse. Trygg handel, prisgaranti, kjapp levering, dager åpent kjøp på About a Chair AAConline, interiør24. Bordplaten er av sortbeiset ask med svart linoleum på toppen.

Loop stand Table er et fint, enkelt spisebord med et rent design. Denne varen må det avtales egen frakt på. Vi sender i hele Norge og har gode fraktavtaler. Hay er et dansk varemerke som på genialt vis kombinerer designsamarbeid og praktisk design. Dette er dansk interiørdesign på sitt beste til en rimelig pris.


Lunehjem fører et stort utvalg av både nyheter og bestselgere fra Hay. Med et speil , enten stående inntil eller hengende på en vegg, får rommet et helt annet lysforhold og skaper en ny harmoni i rommet. Velg mellom våre speil i ulike størrelser, utforminger og farger, og finn speilet for ditt behov. Velkommen til vår interiør nettbutikk for en hyggelig og personlig handel med rikt utvalg av varer for rask levering.


Besøk vår nettbutikk idag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg