tirsdag 26. desember 2017

Bord og stoler til restaurant

Rimelige bord til restaurant, hotell, café og bar. Alt du trenger av utemøbler til restaurant og hotell. Se vårt store utvalg her! Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.


Søk Fortere, Bedre og Smartere her!

Kjøp bord og stoler hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Norges ledende totalleverandør innen møbler til cafe, hotel og restaurant. Vi leverer parasoller, lounge møbler og cafestoler til hele Norge.


Sitting Scandinavia har et bredt utvalg av møbler til hotell- og restaurantbransjen.

Dette inkluderer stoler , bord , modulsofaer, utemøbler, barløsninger med mer. Utvalget er et resultat av mer enn års erfaring med interiør til hotell, restaurant , bar, pub og kafé. Det er lettere å prestere i en omgivelse hvor man trives, og som tilbyr kreative møteplasser.


Skap en god atmosfære på arbeidsplassen eller i kantinen med komfortable stoler og bord hvor du lett kan slå deg ned for f. Gerdmans har samlet et utvalg av møbler som vi vet kommer til å passe ditt kontor. Vi har resultater for Restaurant stoler til de beste prisene. Den billigste annonsen ligger ute til Kr.


En restaurantstol i stoff med eller uten armlener for eksempel, eller formstøpte plaststoler i friske farger som er enkle å rengjøre. Storkjøkken og restaurant Annet utstyr (591). Dancover er den ledende europeiske leverandøren av partytelt og et stort utvalg av party- og event-tilbehør. Bord og stoler , Torget. Vi har ett av de største utvalgene av foldebor klappstoler, bankettbor barbord og benker i høy kvalitet til veldig konkurransedyktige priser.


Vi vet hva du legger vekt på når du skal velge restaurantstol. Den skal være bekvem, funksjonell og komfortabel, slik at det den er til glede for gjestene og ikke er til bryderi for personalet. Hos VEGA finner du spisestoler som oppfyller disse kravene, til en god pris og med super service på kjøpet!


Vi selger stoler i høy kvalitet og tidløst design. Mange av våre stoler fås med polstring, og polstringen kan fås i helt opp til forskjellige farver.

Dessuten kan dere velge mellem forskjellige beisefarver, hvis det dreier seg om trestoler. Skal det ikke være trestoler, så har vi også stoler med aluminiumsrammer. Den er ikke stablebar, men passer til møterom der antall brukere er relativt konstant og der stolene kan stå på plass uten at de må ryddes vekk mellom møtene. Måten vi arrangerer møter på har forandret seg mye og i dag er det viktig at konferansemøbler er fleksible og kan tilpasses.


Nesten alle møteromsstolene våre er stablebare, noe. Dette krever at du som arbeidsgiver legger til rette for attraktive og komfortable områder på arbeidsplassen. En måte å gjøre dette på er å investere i moderne kantinemøbler, inkludert bord , stoler , skjermvegger og kanskje til og med barstoler. Det fungerer som et samlingssted både til hverdags og fest, og vi vil ha det bordet som passer til vårt hjem.


Fordi det finnes bord med forskjellige kvaliteter og størrelser, kan det være vanskelig å finne favorittbordet ditt. I stedet for å besøke alle møbelbutikker, er det en god idé å slappe av og å kjøpe sitt bord hjemmefra. Merk at bestillinger foretas direkte via nettsiden, vi har dessverre ikke kapasitet å ta de over telefon eller epost.


Tillegg eller endring til en eksisterende ordre? Se mottatt ordrebekreftelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg