tirsdag 12. desember 2017

Hammershøi servise

Hammershøi servise

Sjekk ut hammershøi servise. Enkel og billig handel på Cellbes. Serviser - Alltid mange varianter.


Hammershøi servise

Se populære juleserviser fra produsenter som Royal Copenhagen, Björn Wiinbla Kähler m. Se hele utvalget og sammenlign priser på ditt juleservise. Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Vi hos glassoginterior.


Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Designet, med de lett gjenkjennelige furene, er inspirert av tidligere design fra Svend Hammershøi.


Her får du oversikt over best pris på krus, tallerkener, skåler og serveringsdeler. Kjennetegnet for Svend Hammershøis design er de kraftige profileringene og tydelige rillene som faktisk går igjen i hele hans produksjon. Dette er vanlig og vanskelig å unngå.


Hva skjuler seg bak trenden? Hammershøi -bordserviset er oppkalt etter kunstneren Svend Hammershøi. Levering på 3-arbeidsdager. Finn hammershøi servise. De diskrete rillene gir serviset ekstra eleganse, og tallerkenens tyngdepunkt får porselenet til nærmest å sveve over bordet.


Tallerkene fås i tre forskjellige størrelser, og du kan dermed sette sammen ditt eget bordservise etter behov. Det vakre bordserviset er løftet en smule fra bordet, slik at porselenet fremstår stabilt med en lett svevende eleganse. Den dag i dag blir keramikkdesignene laget for hånd på samme måte som for mer enn 1år siden. Tilbords er størst på Kähler i Norge.


Se også kolleksjonene Omaggio og Urbania. Elegant servise er noe som bør finnes i alle hjem. Det er et gledelig syn for gjester og familiemedlemmer, både i det daglige og i høytidene. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Hammershøi servise

Tilbud fra butikker, inkludert betalende butikker. Bordet med seriens vakre servise i ulike farger for et variert og levende inntrykk 18. Se vores store udvalg, og find dit favorit stel her. I tillegg til denne i marmorgrått finnes de i flere farger, og er flotte å kombinere med resten av det hvite serviset.


Sett sammen ditt eget Hammershøi-servise med dine favorittfarger! Sammenlign pris på servise. Se beste pris fra over 5butikker. I generasjoner har de laget vaser, servise og lysestaker med et moderne design som også viser til Kahler historie.


Hammershøi servise

En av deres flaggskip Omaggio, den stripete vase som har blitt noe av et symbol på Kahler. Mange er også på jakt etter mer unike og fargerike serviser for å kunne skape mer visuelle matserveringer. I denne oversikten finner du serviser i keramikk, porselen og annet stentøy.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg