mandag 25. desember 2017

Casø 500

Casø 500

Der er i udviklingen lagt vægt på nutidens krav til design og funktionalitet og den er med sine mange forskellige artikler, og kombinationsmuligheder, let at få til at passe ind i det modebevidste hjem. Hvitoljet eik med hvit front. Casø 5vitrineskap. Tilsvarende produkter.


Casø 500

Elegant design som aldri går av moten. Fraktfritt leveret av møbelmannAS til store deler i østlandet. Produsert i massiv eik med overflater i eikefiner.


Skrivebordet har en åpen hylle og en skuff som gir god oppbevaringsplass. Skuffen kan bestilles med hvit front. Vedlikeholdes med olje. Mål: B: 180cm D: 44cm H: cm. Infinity 4-seter Sofa.


Verona Lux er eit nett og lekkert modulbasert sofasystem der du kan bygge din eigen sofa. Velg mellom fleire titals forskjellige modular, inklusivt fleire typar. Bordet leveres i delmassiv hvitoljet eik med finert toppplate.


Vi tar forbehold om feil, at varer er utsolgt og at beholdningen kan variere i varehuset. CASØ 5vitrinen er på samme tid klassisk og moderne. Kjøp det hos Møbel-Design!


De kan bruges bå de som indskudsborde, men også enkeltstående, evt. Farget el hvitoljet eik Mulighetenes marked. Skjenken er produsert i delmassiv hvitoljet eik. Du kan velge mellom hvitoljet eik eller hvit front på skyvedørene. De kan brukes som et sett, men også enkeltvis eventuelt som sidebord.


Det er i utviklingen av serien lagt vekt på dagens krav til design og funksjonalitet, og er med seriens mange forskjellige komponentar og kombinasjonsmoglegheiter lett å plassere inn i heimen. Easily share your publications and get them in front of Issuu ’s millions of monthly readers. Runde former og lyse farger gjør serien lett å se på og det passer i mange miljøer.


Casø 500

Leveres både med veggoppheng og bein. Casö 5TV-bänk i oljad valnöt från danska Casö. En läcker TV-bänk med retrokänsla. Snygga rundade detaljer på ben, hörn och handtag. Dette er ein produksjonsform som var spesielt populær på 50- og 60-talet, som igjen vinn innpass i den norske heim.


Mye varer på lager for omgående levering. Ikke nøl med å ta kontakt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg