mandag 25. desember 2017

Dempet sort kjøkken

Kjøkkenet er det viktigste rommet i ditt liv. Finn dit nye kjøkken her. Våre kvalitetsbenkeplater fås bestilt i alle landets byggevarehus. Slik så kjøkkenet ut FØR vi startet!


Men med et sort kjøkken måtte vi sørge for at vegger, tak og gulv ble lyst nok for å reflektere lyset fra vinduene.

Vi gjorde derfor følgende: Vegger. Alle lister ble fjernet rundt vinduer, dører og gulv for å stramme opp utseende. En nøytral gråaktig sort tone. Lekker kontrast til det meste for de som liker skape, mørke kontraster i interiøret. Kan benyttes til de fleste hvite toner, samt alle andre kulørte farger.


Eieren av dette kjøkkenet valgte et tidsriktig svart Ikea- kjøkken , enkle hvite fliser med grå fuger og en benkeplate av voksbehandlet kryssfiner. Denne sort -hvite basen danner et perfekt grunnlag for å style mer personlig, med for eksempel fargerike stoler og tepper. BO BEDRE: Slik lar du kjøkkenet vise hvem du er!

En dempet sort farge. Kan kombineres med det aller meste av farger. Den første skikkelige mørke fondveggen vi malte var på kjøkkenet i dempet sort. Og da hadde vi hvitt kjøkken , og alt ble altfor snilt for meg, så vi kjørte på med dempet sort i påsken for snart tre år siden.


Nå har vi sort kjøkken , og det ble faktisk enda kulere til sort kjøkken. Den var malt i en grønnfarve som jeg ikke klarte å bli fornøyd med. Så da ble det en tur til farvehandelen, og valget falt på Jotuns farve Dempet Sort. Jeg har brukt en silkematt Lady Supreme Finish, som jeg også har brukt på et skap og en skjenk. Når jeg først svingte malekosten fikk to kjedelige lysestaker en runde med kosten også.


Blandebatteri til kjøkken omtales ofte som kjøkkenbatteri, kjøkkenkran og kjøkkenarmatur. Vi har kvalitetsarmaturer i alle utførelser og prisklasser. Våre kjøkkenarmaturer er levert av anerkjente europeiske produsenter. Nedenfor kan det søkes på forskjellige typer armaturer. Vil oppleves som litt grålig og dempet i tonen.


Dette er en avslappet og deilig farge med lunhet og varme i. Sorte kontraster kan bli både smakfullt og effektfullt.

Vitrineskap med skuffer. Dempet lukking, trykkåpning, løfteåpning, pianohengsel, barnesikring, støtteben og ventilasjonsgitter Hengsler og beslag for kjøkken , vaskerom og garderobe - Elkjøp Du må aktivere JavaScript for at hjemsiden skal fungere optimalt. Hvitevarer i børstet stål. Gjengivelse av fargevalg kan avvike noe på din skjerm. Besøk et av våre showroom for å se et kjøkken i din ønskede farge.


Trend Blue Grey Trend Blue Grey balanserer sofistikert og lekent på elegant vis. Selv om blått for mange er et dristig valg på fast innredning, vil den kombinert med sorte detaljer oppleves som elegant og dempet. Fin perfekte farger til ditt kjøkken og bad via våre fargekart.


Her kan du også se bilde av utstillinger for å se hvordan ditt kjøkken vil se ut. Flott klassisk kjøkken i heltre, malt i heldekkende dempet sort. Takhøyt kjøkken med klassiske fyllinger og benkeplater i svartoljet eik.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg