tirsdag 12. desember 2017

Eva solo kjøleskapskaraffel

Gratis frakt og levering innen dager! Nye produkter og mange nye tilbud presenteres hver uke hos Nordic Nest. Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Karaffelen passer i døren på de fleste kjøleskap. Den egner seg godt til både kald og varm drikke.


Den patenterte hellekanten i rustfritt stål og silikon sørger.

Vann er vår fremste tørstedrikk. Ha alltid en karaffel klar i kjøleskapet. Den kan også brukes til servering av varme drikker. Kjøleskapskaraffel med Thermofunksjon.


Thermoposen kommer i et bredt utvalg av farger, og har som oppgave å bevare kjøligheten på drikken. Passer i døren på de fleste kjøleskap. Eva Solo kjøleskapskaraffel finnes i flere utgaver.


Patentert helletut sørger for at innholdet havner der det skal.

Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. Danmarks ledende designfirma.


Av Claus Jensen og Henrik Holbæk. Finn laveste nettpris her. Les tester og omtaler før du kjøper. Vippelokket som følger me åpner seg automatisk. Vis i butikk: Shopping4net.


Enkelthet, markante linjer og høy bruksverdi er fellesnevnere for produktene i kolleksjonen. Det er samme material som brukes for eksempel i sportsko! Etuiet holder akkurat som tidligere innholdet kaldt eller varmt eller behov. Produktinfo Til toppen. Specs: Glass, Volum 1. This video is unavailable.


Det blå stoffutteralet er laget av vevd neopren-materiale som holder karaffelen kald lenge. Hos oss finner du alt du trenger til kjøkkenet. Kjøp på nett og få rask levering.

Denne karaffelen er for eksempel flott å kombinere med andre farger og produkter. Neoprenhylsteret, som fins i forskjellige farger, holder innholdet kaldt lenger. En patentert hellekant holder styr på dråpene.


Selger min Eva solo kjøleskapskaraffel liter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg