onsdag 27. desember 2017

Hengekøye biltema

Komfortabel og praktisk. Perfekt for avslapping. Se på våre nyeste gadgets. Vi har de kuleste gavene du kan gi. Sjekk ut Hengekøye Med Stativ Jernia.

Velkommen til Mitt Biltema. Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine. På Biltemas verktøyavdeling finnes verktøy, maskiner og verkstedsutstyr for håndverkere, mekanikere og deg som bare elsker å gjøre ting selv! I tillegg skal populære Biltema Café rulles ut i flere eksisterende varehus.


Vi ønsker å skape en rikere fritid for alle, ved å tilby blant annet byggevarer, verktøy og fritidsartikler av høy kvalitet til lave priser. Selges i to ulike fargekombinasjoner. Bruk sansene dine, hør på fuglene som kvitrer, insektene som summer, kjenn den lette brisen mot huden, les en bok eller ta deg en liten lur.

Legg deg i vår fargerike og deilige hengekøye og bare nyt dagen. Behagelig hengekøye som kan plasseres nesten hvor som helst! Klassisk hengekøye i solid tekstil og tau. I Kayobas komfortable hengekøye kan du lese en bok, ta deg en liten lur eller bare ligge og se på skyene. Du trenger heller ikke å tenke på hvor du skal plassere hengekøyen – takket være stativet trenger den ikke festepunkter og kan plasseres nesten hvor som helst.


Med et tarp kan du henge opp et tak over hengekøyen din som vil beskytte mot vær og vin slik skaper du en lun atmosfære i hengekøyen. Se vår guide til hvordan du kan bruke tarp på forskjellige, kreative måter. Vi tilbyr hengekøyer fra merkevarer som Hennessy Hammock, Ticket to The Moon, Exped og Amok.


Neste gang du skal på tur under tregrensen - hvorfor ikke droppe teltet og heller pakke med en liten hengekøye og en lett tarp? Noen modeller blir også levert med tarp som beskyttelse mot regn og vind. Fordelene med å sove i hengekøye er mange.


Her er strammemekanismen. Ett par stålringer fra Biltema , 6mm vevd tau fra Biltema (tauet tåler 1kg i følge spek) og strammetauet settes opp omtrent som i en rapell-8. Oppsettet monteres på min og alle fester løsner uten makt etter bruk.


Clas gir års garanti.

Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av. Hengekøya kan selvfølgelig forflyttes inn og ut etter hva forholdene tilsier. Er du av den sosiale typen, eller bare liker god plass, slår du til med en dobbel hengekøye. Slik setter du opp hengekøya på riktig måte.


Den avstanden du trenger mellom punktene for få tilstrekkelig strekk, er fire meter. Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer. Men det er ingenting i veien for å bruke hengekøye når det er kjøligere i været. Det du må passe på, er at du har god isolasjon under deg.


I hengekøya presses soveposen sammen, og med kun tynt hengekøyestoff mellom deg og nattevinden, blir det fort kuldebruer som gjør det utrivelig og kaldt fra undersiden. Husk å få med opphengstau til hengekøya ! Opphengstau med kroker til hengekøya følger ikke alltid med. Drøm deg bort i en hengekøye eller hammock. De passer perfekt uansett om du skal slappe av i hagen, ha et sted å sove på tur i skogen eller lese en bok i sola.


Amajo, og vi tilbyr et stort utvalg hengekøyer fra La Siesta. Du kan være trygg på at du får en hengekøye av god kvalitet. Vår samarbeidspartner La Siesta, står for kvalitet og en bærekraftig produksjon.


Hengekøyer og stoler kan brukes i hagen, på verandaen eller innendørs.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg