mandag 13. februar 2017

Rund linduk

Rund linduk

Trenger du ny duk på stuebordet eller spisebordet? Hos Kid har vi et stort utvalg av duker i ulike størrelser, farger og design. Et rundt bord bidrar til en mer koselig atmosfære, og det blir ikke like stivt som et firkantet eller avlangt bord. Men til et rundt bord trenger du jo selvfølgelig en rund duk. I Princessbutikken finner du et utvalg av runde bordduker, enten i PVC, polyester, voks eller teflon.


Du har ingen produkter i handlekurven. Linbutikken – kvalitets tekstilprodukter fra Litauen Norges største nettbutikk som selger tekstilprodukter som metervare lin, linduker, løpere, gardiner. Velg blant sesongens Duker i de riktige modellene.


Handle enkelt online hos ellos. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Se julegavetipsene våre for store og små. Duker og spisebrikker er viktige elementer på et bord for både hverdag og fest. Det er viktig at både farge og form på dukene passer godt til bordet og bordet ellers.


Den høye kvaliteten på alle dukene våre, gjør at du ikke behøver å spare dem til spesielle anledninger, men at du saktens kan dekke et flott bord også i hverdagen. Lekker duk i 1 lin. Duken er stenvasket slik at den blir myk og behagelig. Enkeltstikket kant gir den et røft uttrykk. Ekelund Linneväveri Ekelund produserer siden 16-tallet linprodukter av ypperste kvalitet og har kunder som det svenske kongehuset, Kreml og den japanske keiseren.


Selges av gullklompen fra Ølen. Gode tilbud på gamle håndarbeider på QXL. Auksjoner på brukte gjenstander. En duk er en helt essensiell del av borddekningen.


Rund linduk

Hos maaho syr vi alle duker etter mål. Vil du dekke riktig vakkert er en duk i ekte lin alldeles uslåelig! Ellos Home Duk i linvoile. Hos KLiNGEL finner du et stort utvalg av Duker fra kjente merker til faste lave priser.


Klassiske duker i tidløst design. Bordduker og fest bord går hånd i hånd. Derfor forbinder mange av oss hvite duker med spesielle anledninger som bryllup, dåp og. Som naturens symmetriske og likevel unike perfeksjon, byr linduken Linum også på en balansert mellomting mellom det helt perfekte og det ekte. Vi skreddersyr duken for deg i den størrelsen du ønsker og slik at duken passer til bordtypen du har.


Rund linduk

Nydelig liten duk i lin med gammeldags brodert mønster. Rund håndbrodert linduk. En flink og nøyaktig brodøse har laget denne duken for mange år siden.


Er du den stolte eier av en linduk eller fler? Klapp deg selv på skulderen! Her kan du lære mer om hvorfor.


Rund linduk

Kanskje du forteller det videre når du og dine venner benker dere rund ditt nydelige dekket bord med linduk ? Vakker og naturlig lin tekstiler som skaper levende, personlige og varme hjem. Kommer i forskjellige størrelser, også rund. Lin med høy kvalitet. Skipssekk i linduk Type SB.


Sekkebøyle for skipssekk. Kauser rund galvanisert. Største diameter i tommer Diam. Hos oss finner du bordduk og løpere i alle mulige farger.


Mange av våre tekstilprodukter kommer fra Himla, et varemerke som designer sine tekstiler slik at de enkelt kan mikses og matches med hverandre, uansett farge eller modell. En klassisk linduk holder ikke bare lenge takket være den gode kvaliteten, den har også et tidløst design. Nydelig handbrodert linduk med hvitbroderi Str 185x180cm fra Miradesign. Stor rund jule duk - talls fra RETRO -igjen.


Vi kan sy din duk i den lengden du ønsker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg