mandag 27. februar 2017

Jotun soft skin ncs

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn laveste nettpris her.


En rødlig huddtone med rosa skjær. Feminin, innbydende og varm. Brown is a warm and woody colour that grabs attention. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg.


Hvis du ønsker å gjøre noe med gulvene, men ikke skal slipe dem riktig enda så er malte furugulv vakkert :-) Gulv maler du med TreStjerner Gulvmaling. Men om man har lyst på farger og magi i hjemmet, er det heldigvis hjelp å få på veien. Tar man utgangspunkt i et fargekart utviklet av en malingsprodusent, skal det mye til for at det blir helt feil. Jotun lanserte akkurat det nye fargekartet LADY Rythm of Life, med hele farger du kan plukke fra. Jotun produserer kun malinger som selges som LADY, Sens eller Jotun.


Maler du med Jotun farger i Jotun maling (blandet over Jotun blandemaskiner) har du en trygghet for at fargen blir slik den blir fremvist i fargekartet og på våre fargeprøver. Det kaller vi Jotuns Fargetrygghet. En pudderrosa farge med lunhet og varme. Gir et dempet, feminint rosa uttrykk uten å bli for sukkersøt. Hjemme hos meg passer alle disse fire fargene perfekt inn, og jeg ser særlig godt for meg LADY Soft Skin på soverommet, den er lun, men allikevel lys, og et flott følge til mine hvitmalte gulv.


Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Kjøp Soft karbonfilter til en bra pris hos Elkjøp! Hos Elkjøp kan du bestille på nett og hente dine produkter i nærmeste butikk!


Se ukens kampanjeprodukter her. Stort utvalg og lave priser! Hvilken du skal velge avhenger av hvilken som står best til dine gulv og møbler i dine lysforhold.


Med Jotun Fargetrygghet er du alltid garantert riktig fargegjengivelse. NCS – Natural Colour. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt eller LADY Balance matt. Jotun viser hvordan du kan mikse og matche blant de duse og vårlige fargenyansene, i herlig harmoni med vårens flora.


Vårens farger er myke, gode og trygge farger. Bruker du disse, kan du ikke gjøre feil. Sett dem sammen på din helt egen måte, eller få tips på LADY Inspirasjonsblogg, oppfordrer Larsen. MAXBO-ekspert Pannberg har tro på at en del av de nye Jotun -fargene kan bli bestselgere denne høsten. Blå- og grønntoner er farger det allerede selges mye av.


Jotun mener også terrakotta og gammelrosa vil bli trendfarger. Jeg tror nok det tar litt tid før folk tør å bevege seg i den retningen, men du trenger jo ikke male hele stuen. Jotun har designet en palett bestående av tre unike fargenyanser til utstillingen.


Fargene er inspirert av norsk natur med referanser til isbreer, elver og skog.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg