torsdag 9. februar 2017

Jotun tidløs ncs

Select another language for your data sheet. En gulaktig grå tone. Oppleves som en helt lys, nesten hvitaktig grå tone utendørs. Den er diskret, gyllen og lun.


Tidløs er en gråaktig hvit med undertoner i gult.

Farger på skjerm kan påvirkes av datateknisk utstyr. Riktig fargegjengivelse og kvalitet kan kun garanteres ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Fargeopplevelsen kan være forskjellig under ulike lysforhold. Glans og underlag kan påvirke fargenes utseende. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd.


Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg.

Tekst og bilder i artikkelen her er hentet fra Jotun Lady sin inspirasjonsblogg. Denne fargen vil oppleves som klassisk og tidløs utendørs, – den vil ikke vippe verken blå eller rød. Hvilken NCS kode har fargen tidløs ? Deler på denne siden.


Har du glemt kontoen din? Det finnes en mengde ulike hvite nyanser. Hvitt er ikke bare hvitt. Jotuns Fargedesigner gir deg her noen stikkord som gjør det enklere å velge. Jotun tester sine malinger på spesielt værutsatte steder i Norge, og alle våre farger er nøye testet i vårt laboratorium, sier Sigve Fjelde.


Han er senioringeniør i Jotun og har arbeidet med utvikling og testing av utendørsmalinger i en årrekke. Dette huset tar opp farger fra svaberg og sjø man finner like i nærheten. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo.


Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!

I dag er Jotun ett stort konsern med produksjonsanlegg i lan selskaper i land og representasjon i over land. Forarbeid vegger: Sparklet med JOTUN Skjøtesparkel og lettsparkel og. LADY gir deg et perfekt sluttresultat og er alltid først ute med trender innen farge og produkter. For mer inspirasjon og tips, besøk lady.


Ytterligere informasjon om LADYs produkter, se jotun. Underlag som panel, listverk, dører, vinduskarmer, mdf og møbler. Møbler og panel får nytt liv når du maler med LADY i tidsriktige farger.


LADY Supreme Finish er vår beste maling for tre og panel, og setter en helt ny standard for det perfekte resultat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg