onsdag 15. februar 2017

Gammeldagse lampeskjermer

Gammeldagse lampeskjermer

Best på belysning og lamper! Vi har Norges mest fornøyde kunder. Her finner du alle aktuelle tilbud. De aller beste tilbudene. Skap den rette stemningen på rommet med nye lampeskjermer.


Gammeldagse lampeskjermer

Du får det bedre når du har det fint hjemme. Moderne møbler og interiør av god kvalitet. Alltid design i kvalitet.


De kan tone ned belysningen eller bare gi den gamle lampen din en rask oppfriskning. Bruk gjerne en LED-pære eller en lyspære med lav wattstyrke, da vil skjermen holde lenger og ikke gulne med tiden. Stativene lages utenlands, men skjermene sys i Norge, i go håndverksmessig utførelse. Syr du lampeskjermer selv?


Vi selger samme type stoff som brukes i våre ferdige skjermer som metervare, både det skotskrutete stoffet og stoff Frøskall. Høy kvalitet til gode priser. A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem.


En ny lampeskjerm kan gjøre en gammel lampe som ny, eller gi en helt ny følelse i et rom. Hvorfor kjøpe en helt ny lampe, når kun en ny skjerm kan gjøre samme nytten? Med en ny lampeskjerm får både lampen og rommet et nytt uttrykk. En lampeskjerm skaper en lun atmosfære, samtidig som det fungerer fint som et dekorelement. Velg blant vårt utvalg lampeskjermer av ulike størrelser, farger og teksturer, som skaper ulikt lys og atmosfære.


Gammeldagse lampeskjermer

Vi er en norsk bedrift med daglig utsending fra vårt. Finn Beste Pris PÃ¥ Alle Dine Varer. Vi kan hjembelysning og har et stort sortiment av klassiske lamper og.


Belysning og Lamper i hjemmet ditt eller på kontoret. Vakre lamper med antikke detaljer og håndlagde lampeskjermer av keramikk gir den gode og gammeldagse bondestilen nytt liv. Produsert i Italia hvor lampene håndlages og dekoreres, se alle de flotte Ceramiche lampene hos Lampegiganten. Our life is based on certain core values and these values make us who we are as a person. It is important for me to stick to my core values in order to have that.


Hos Majorstuen Elektriske kan du også spesialbestille lampeskjermer til gamle lamper. Har du for eksempel en gammel stålampe med traktform øverst som krever en spesiell type lampeskjerm, en reflektorskjerm som legges på toppen av lampen, kan du få spesiallaget en nøyaktig maken skjerm i et stoff du velger selv. Med en stilig lampeskjerm kan du skreddersy belysningen i rommet, og matche ulike lampeskjermer med forskjellige ledninger og stikkontakter. Til daglig er det trolig innelampenes pynteskjermer som er best kjent. Lampeskjermene er tilgjengelig i alle mulige materialer og farger.


Vi fører et stort og spennende utvalg av lamper, lampeskjermer og interiørvarer, med sterkt fokus på design og kvalitet. Fagkunnskap og service står i høysetet. Lampehuset tilbyr et bredt utvalg av lamper og belysning for alle rom til gode priser. Vi fører lamper fra mange kjente varemerker samt egne varemerker. Hold deg oppdatert og inspirert Vi deler håndplukket inspirasjon, guider, rå tips og nyheter med deg i vårt nyhetsbrev.


Epla er et nettsted for kjøp og salg av håndlagde og andre unike ting!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg