torsdag 2. februar 2017

Selvvanningskasser drivhus

Drivhus til rimelige priser! Vi sender over hele Norge. Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Få mest mulig ut av hvert eneste øyeblikk på turen.


Slipp stresset og bestill på forhånd. Finn de beste opplevelsene, turene og ferieaktivitetene på GetYourGuide. VIDEO: Mange hobbygartnere foretrekker å dyrke drivhusplantene sine i selvvanningskasser.


Slike kasser kan nemlig passe seg selv med vann i opptil ei uke. Kassene på denne tegningen kan brukes til mindre frukttrær. Maxikap selvvanningskasse fra Pindstrup er perfekt til deg som vil sikre plantene dine best mulig. For bærbusker kan kassene lages litt mer avlange (60×1cm), som på bildet over og passer fint for.


Praktisk og flott balkongkasse i svart plast med selvvanningssystem. Systemet har egen peilepinne for å enkelt overvåke vannstanden. Klipp opp en selvvanningsduk (markert grønt på bildet) og legg. Denne helgen begynner vi med fundament til drivhus.


En liten rapport fra en nybegynner. Her kan du se agurk i drivhuset mitt. Jeg har en undervanningskasse med en sekk. Anne Elverum i Opplysningskontoret for blomster og planter sier at det kan lønne seg å investere i selvvanningskasser som du får kjøpt på hagesentre. Selvvannende blomsterkasser for nedgraving, ev.


Glimrende som urtekasse, men utmerket også til blomsterbe gravsteder, terrasser og verandaer. Velkommen til plukkselv. Lynrask levering - bestill før kl.


Et drivhus kan bygges på mange måter - og det trenger ikke kun å være til grønnsaker og eksotiske planter. Et drivhus kan også brukes som en ekstra lun kosekrok i hagen - et orangeri hvor det er plass til både en kosekrok og planter. Vanning til ditt drivhus.


Med Autopotsystemet slipper du å tenke på vanning hver dag. Det innovative systemet krever ingen strøm, timere eller pumper. Gravitasjonen jobber for deg. Dette nettstedet bruker cookies for at du som bruker skal få best mulig informasjon og opplevelse. Hvis du vil vite mer om cookies og hvordan du sletter dem, klikk her.


Er det noen av dere som vet hvor man kan få tak i rimelige kapillærkasser? Se det store online utvalget av Espalier og plantekasser hos BAUHAUS. God kvalitet til lave priser. Kjøp Espalier og plantekasser her.


De skaffer den sikkert på biblioteket. Den ser ikke så vanskelig ut heller. Vi har et spennende sortiment av kvalitetsvarer for hageentusiasten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg