torsdag 16. februar 2017

Marokkansk bord

Rimelige bord til restaurant, hotell, café og bar. Alt du trenger av utemøbler til restaurant og hotell. Se vårt store utvalg her! Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.

Vi har et stort utvalg av interiør, møbler og utstyr til fantastiske priser. Stol, bord , inngjerding, sofa og mye mer. Kjøp bord hos Trademax. Ekte marokkansk stil. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service.


Ett lite marokkansk bord selges for 200kr. Toppen kan tas av og benyttes som fat. Se eventuelt nettsiden deres, hvor det står at det er et håndlaget marokkansk mosaikkbord.

Egnet for utebruk som balkongbord da det tåler regn. Men kan også brukes som kaffebord og sidebord innendørs. Dette bordet har alltid stått under tak på innglasset veranda.


Marokkansk og norsk interiørmiks Inspirert av Cecilies vakre hus på Nesodden , har vi plukket ut noen fine kjøp som lar deg kopiere stilen hjemme. Myke tekstiler, varme farger, lunt treverk og et snev av Tusen-og-en-natt lar seg fint kombinere med en kjøligere, nordisk stil. Håndlaget mosaikkbord med beige og hvite fliser. Bordet kan flatpakkes. Selges kun i butikken.


Spennende marokkansk bord i flotte farger. Høyde diameter 220. Mange bruker dem som spisebor kaffebord og sidebord. Vi har dem i forskjellige størrelser: diameter, Ø, Ø, Ø, Ø og 1Ø. Fadene blev oprindeligt brugt til at servere den berømte marokkanske mynte te på.


De er også populære til at sætte stearinlys på eller anden pynt og brugskunst. Vi tilbyder unikke håndplukkede brugskunst artikler, der afspejler den rige arv af marokkansk kultur. Vi kan tilbyde et et stort udvalg af lamper i retor look og marokkansk design.

Fri fragt og dages returret. Her finner du et bredt utvalg av bord til forskjellige anledninger og rom. Alltid lave priser og et stort utvalg! Flott fat, opprinnelig et lite bord , men mangler ben og et feste.


Vakkert mønster og solid. Samt Arne Jacobsen coffe-table i hvid laminat med alukant og fire pas fod Et marokkansk keleim kan tilkøbes for 50- Anvendt som vægtæppe. Sofabor Marokkansk bord , andet materiale, Super unikt marokkansk bord med massere af glød og charme.


Både pladen i metal og bordbenene har indgraveret flotte marokkanske mønstre. Velkommen til en salig blanding av interiør og hverdagsliv. Jeg elsker å blande gammelt og nytt, og tar meg gjerne en tur på loppis i inn- og utland :-) Koselig at.


Flott bord du har laget:) Åhh nå må jeg ut å finne tømmerstokk sånn at jeg kan få meg en stubbe jeg og. Marokkansk tag selv- bord Tænd et par lanterner, strø rosenblade på bordet ogbyd dine sommergæster påmarokkanske bufetlækkerier. Her får du opskrifter på alt fra de traditionelle krydrede salater, saftigt grillet lam og meget mere.


Hjørnesofa, træ, større end pers.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg