mandag 6. februar 2017

Oppbevaring leker stue

Et barnerom kan ofte flyte over med leker og ryddingen skal helst gå superraskt. Se utvalget vårt av lekne og solide oppbevaringsløsninger til barnerommet. De kan sittes, lekes og slappes av på, og kan flyttes dit du trenger dem. Oppbevaring til lave priser. Rask, enkel, lett å bruke.


Døgnåpen kunderservice. Har du barn, kjenner du deg nok fort igjen. Stuen fylles fort opp med leker og ser rotete ut på 1-2-3! Til tross for at stuen hjemme hos familien er helt fin, synes de det manglet noe. De ønsket seg en stue med mer orden, smart oppbevaring til barnas leker og mindre fokus på tv-en.


Det er ikke noe nytt å oppbevare leker i stuen , men mammabloggeren Toplusstre har en spesielt praktisk oppbevaringsløsning i stuen sin. I stuen har hun nemlig plassert to kasser med hjul. Når de tre barna er ferdig å leke for dagen, tar hun kassene med seg på trilletur rundt i stuen for å plukke opp.


Her kommer tips til oppbevaring av leker. Tips til oppbevaring av leker : 1. Legoteppet forvandles fra et teppe til en bag på 1-2-og er derfor et godt tips når det gjelder oppbevaring av leker. Flyter det med leker i stuen ? Eller trives du best med god orden? Den beste måten å gjøre det?


Barna leker derfor like mye (eller nesten mer) på rommene sine (eller i entreen, som er mellom barnas rom og stua ) som i stua , vi har dermed heller lite behov for å oppbevare leker i stua. De får selvsagt lov til å leke i stua så mye de bare vil- men fordi planløsningen er som den er her, og soverommene deres uansett er rett ved stua. Etter oppgraderingen er stuen innredet med smarte og fine skap med masse plass til leker. Hemmeligheten bak bra oppbevaring av leker , er å gjøre noe mer ut av det enn å sette noen kurver i et hjørne. Integrer oppbevaringen på en god måte, sånn at barnet har sitt eget område til tingene sine.


Oppbevaring leker stue

Blant vårt utvalg kan du velge mellom muligheter for å vise frem eller gjemme innholdet, da møblene består av både åpne og lukkede løsninger. Barnerommet blir både ryddig, superlekkert og praktisk! Men uten praktisk oppbevaringsplass til leketøyet blir stuen raskt forvandlet til et kaos av bamser, legoklosser og andre fargerike leker. I kurv, kasse, skuffer eller noe annet? Er du og barnet fornøyd med løsningen?


De fleste foreldre opplever å måtte bære leker tilbake til barnerommet daglig. Hvordan oppbevares de? Når det er voksentid ønsker man ikke lenger å ha leker strødd rundt i stua. Etter at vi flyttet i hus ble dette enda verre hos oss.


Oppbevaring leker stue

Tillat oppbevaring av noen leker i stuen. Kombinert med fine farger i hyllene, blir det som et lite kunsteristisk innslag i stuen. Denne stuen har fått en plassbygget hylle som går fra vegg til vegg og tak til gulv. Kassene fungerer som oppbevaring for leker , og under sengen ligger en madrass som hele familien bruker, både til lesestunder.


Vi har et klovnetelt (ikea) som det står en oppbevaring boks med lekene i. Praktisk oppbevaringskurv til leker , tepper og puter. Laget i myk filt med solide brune lærstropper på hver side av kurven. Dette gir den et særegent nordisk preg, som passer perfekt til stuen , barnerommet eller på badet. Massevis av flott og praktisk oppbevaring. Er det noe man sjeldent får for mye av, er det steder å putte barnas alle leker og dingser.


Oppbevaring leker stue

Det med å holde et hjem, som det bor ett eller flere barn i ryddig, kan virke som en umulig oppgave, men når man har smarte og flotte oppbevaringsløsninger, blir det kanskje litt lettere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg