fredag 10. februar 2017

Trestjerner gulvolje hvit

Trestjerner gulvolje hvit

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Gode tilbud og kvalitetsprodukter.


Trestjerner gulvolje hvit

Finn din nærmeste Maxbo butikk her! TreStjerner Gulvolje er en høykvalitetsolje som kan blandes i mange farger. Den gir gulvet en silkematt og vakker overflate som er behagelig å gå på. Gulvoljen kan brukes på tre- og parkettgulv, og gir en fin innfarging av treverket.


Trestjerner gulvolje for tre- og parkettgulv fra Scanox. I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling, olje og hardvoksolje. Oljen gir vakker glød og fargespill til gulvet. Innendørs gulvolje til tre og parkettgulv. Gir gulvet en eksklusiv, silkematt overflate som føles myk og behagelig å gå på.


Den smussavvisende overflaten er lett å rengjøre og vedlikeholde. Kan blandes i mange farger. Det kan også være lurt å skaffe seg engangshansker. Den egner seg også til bruk på detaljer, møbler og benkeplater.


Treolje finishing oil 25l 24- per stk Kjøp. Man har litt tid mellom oljingen av hvert felt, så det var veldig greit med engangshansker som kan tas av og kastes når man skulle gjøre noe annet i mellomtiden. Malingen er luktsvak og har god vann- og kjemikaliebestandighet. Den er lett å påføre, er hurtigtørkende og gir meget god vedheft til underlaget. Eksklusiv gulvolje for tre og parkett.


Trestjerner gulvolje hvit

Gir en silkematt overflate som er smussavisende og lett å rengjøre For å bruke coop. Vi er ganske sikre på at du finner en favoritt. For å få en slitesterk overflate kan oljede flater etterbehandles med lakk eller hardvoksolje. TRESTJERNER GULVOLJE HVIT 3L.


Nettlager Selges ikke fra nettlager. TRESTJERNER GULVLAKK OLJEBASERT SILKEMATT 3L. Gylne brune nyanser for en varm glø mørke gråe for et maskulint uttrykk eller elegante hvite sånn som vi har gjort på dette gulvet.


Trestjerner gulvolje hvit

Behandlingen gir et slitesterkt og naturlig utseende. Produktet kan blandes i mange. Eika får en nydelig lys patina som passer perfekt inn i dagens moderne interiør. Kjøp på nett eller i butikk.


MAXBO har lakk som beskytter treverket: gulvlakk, kvistlakk og universallakk. Uansett er det viktig for at resultatet skal bli jevnt, pent og skjoldefritt at du tar en god vask.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg