fredag 24. februar 2017

Arkitekt drammen tilbygg

Bred kompetanse innen bygningsprosjektering for både offentlig og privat sektor. Vi leverer konsulentbistand til kommunal saksbehandling i plan- og byggesaker. Vi tilbyr tjenester innenfor de fleste typer prosjekteringsoppdrag. Eller så har kontoret høstet en rekke rosende omtaler i aviser og i fagblader.


Legg inn anbud gratis hos oss! TRENGER JEG EN ARKITEKT TIL TILBYGG ?

Spar tid og penger på neste hotellreservasjon. Hvorvidt det er nødvendig med en arkitekt i ditt tilbyggsprosjekt, avhenger av tilbyggets størrelse og kompleksitet. Få oversikt over arrangementer, attraksjoner, aktiviteter og overnatting i Vestfold. Nedre Eiker kommune) Hafslo. Flere av oppdragene er nasjonale.


Bestill drømmeferien med Agoda. Hotell med sentral beliggenhet. Drammen , Norway Tlf.

Boligfiks har samlet de beste arkitektene i ditt område og hjelpe deg med å finne den rette bedriften for ditt prosjekt. Tilbygg , garasje og bod er tegnet for en familie på Høvik. Lektekledningen er av kjerneved av furu, og tak, beslag, takrenner o. På prosjekter skreddersyr vi løsninger for oppdragsgiver, og tegner spesialtilpassede møbler og innredning der det er ønskelig for et optimalt resultat. Vi har god byggeteknisk forståelse og tegner også hytter, tilbygg etc.


De tre byggene er utført i samme materialer og konstruksjon, men skiller seg fra hverandre i form. Nettside laget av Bulthuis. Visualisering til andre arkitekter. Registrert Dato: Mandag 09.


Vi leter etter en arkitekt som kan tegne: 1. Arkitekt - garasje tilbygg til huset. Bakkinngangen mot vest overdekkets med rampe for enklere håndtering av den daglige renovasjon i forbindelse med Fylkeshusets drift. Tilbyggets struktur ligger sig om mot hovedhusets, og derigjennom underordner sig de store linier på stedet.


Mindre garasjebygg for daglig drift og fylkes arkeologer prosjekteret som et tilbygg til Fylkeshuset. STark rød-knudsen arkitekter Vår side er under utvikling. Kontakt oss for spørsmål.


Familien ønsket dessuten en bedre. Eller tenker dere å spe på inntekten eller finansiere byggeprosjektet ved å etablere en utleiebolig i sokkel eller tilbygg ?

Garasje tilbygg med leilighet over garasje, 2. Vi kan også bidra som konsulenter til planlegging av prosjektgjennomføring, oppstart og fremdrift. Vår erfaring stekker seg fra mindre utbygg og tilbygg til villaer, næringsbygg, boligkomplekser, skoler og logistikkbygg. Utfordringen: Eneboligen fra 50-tallet hadde en lukket og anonym fasade mot vest og utsikten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg