onsdag 1. februar 2017

Stelton hjerte

Stelton hjerte

Stelton - Best pris i Norge! Individiuelle Beratung und Angebote! Et juleunivers i børstet messing og rene linjer, som skaber atmosfære på de grønne grene, julebordet, vinduerne og byder julen velkommen.


Stelton hjerte

Pris 21- bonuskroner. Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Et vakkert keramikkhjerte å henge i juletreet. Den blanke overflaten gir en fantastisk lysende effekt.


STELTON JULETREPYNT HJERTE MINI HENG BØRSTET MESSING 3X4CM. Nettlager Selges ikke fra nettlager. Enkel, tidløs, stilig og festlig på samme tid!


Figura juletrepynt kan på mange måter minne om pepperkakeformer, i sitt rene og geometriske uttrykk. Den vakre blanke overflaten gir en herlig lysende effekt. Les tester og omtaler før du kjøper.


Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Med designsamarbejder med bl. Nordic julepynt hjerte , mini. Legg til i min ønskeliste. Registrer deg eller logg inn for å bruke ønskelister.


Stelton hjerte

Hjertet er i rustfri stål, belagt med messing. Den gylne børstede messingen står i flott kontrast til grønne grener og til et dekket julebord i rødt. Her finner du alle våre bøker innen emnet stelton.


Serien får du i både messing og hvit keramikk. Finnes i disse variantene. Du får altid hurtig og billig levering af alt indenfor køkken og bord. Tangle hjerte ornament liten. Se de mange forskellige produkter, og køb dem i vores Onlineshop!


Stelton hjerte

Messingen er lakkert og krever ingen polering. Juleornament, hjerte. Tilmeld dig nyhedsbrevet og få RABAT! Du får en praktisk oppbevaring av ditt brød som i tillegg holder seg ferskt lengre.


Den blir også en flott detalj på kjøkkenbenken eller bordet. Den romslige boksen er laget i pulverlakkert stål og har et fint trehåndtak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg