søndag 12. februar 2017

Mikrosement bad

Mikrosement bad

Lave priser og rask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! En så kalt full oppbygging i Ready Mix kvalitet kan legges på eksisterende flis eller direkte på smøremembran. Se beskrivelse av oppbygging med mikrosement til bad. Hva brukes mikrosement til?


Mikrosement - allsidig og solid. Det ville kostet mange hundre tusen å starte helt på nytt, og ikke minst var det unødvendig, de fungerte jo helt fint. Jeg hadde tidligere lagt mikrosement fra Cement Design på et annet bad som jeg ble veldig fornøyd me så da var det et enkelt valg å gjøre det igjen. Dersom du er klar for å hente inn tilbud på oppussing av bad med mikrosement , så kan du klikke deg videre til Byggstart og registrere ditt prosjekt. Der kan du komme i kontakt med de beste fagfolkene på bad med mikrosement i nærheten av deg.


Hvorfor står folk i kø for å prøve mikrosement ? Her kommer mitt høyst elskede bad. Det var nokså lite da jeg overtok leiligheten, men jeg renoverte og lagde en veldig smart løsning på badet ved å stjele litt plass fra det ene soverommet. Jeg har også bygget benken, i stedet for å kjøpe innredning med skap. Hei er det noen her som har erfaring med mikrosement på bad e. Det har utseende til betong og er slitesterkt, men kan legges i tynne lag over andre materialer, tåler vann bedre, og kan enkelt repareres hvis det sprekker eller får flekker.


Mikrosement bad

Mirkosement på vegger i dusjsone. Armatur på mikrosement vegg på baderom. Betongvask på baderomsbenk.


SUPERTRENDY: For et minimalistisk, stilrent og moderne bad , prøv mikrosement. Det egner seg derfor godt til rehabilitering av bad , for eksempel på eksisterende fliser eller våtromsplater, på gulv, benkeplater eller møbler. Foto: HM Home Vis mer. Det er en masse som du smører utover eksisterende flater.


Den er mer vannavvisende enn vanlig sement. Overflaten blir ikke ruglete og grov som med vanlig betong, men helt glatt. Vi gjør gjerne alt i forbindelse med deres oppussing av bad. Vi har solid erfaring med mikrosement og med oss kan du som kunde være 1 trygg på at du får den beste kvaliteten, både på materiale og utføring. Sementdekor komplett sett, kg.


Settet holder til ca 8-mmed tynne strøk. Dekorere med sement har etterhvert fått mange navn. Felles for alle er at det er sement og vann som danner bindemiddelet. Vi har laget en video som viser hvordan du kan legge mikrosement fra A-Å på våtrom og benkeplater. Produktene kan du kjøpe i vår.


Mikrosement bad

Etter års erfaring, så kan vi mikrosement og har blitt klart størst i Norge. Stort showrom som er daglig. Dekorhuset har mikrosement i alle farger og varianter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg