tirsdag 21. februar 2017

Smalt konsollbord

Smalt konsollbord

Alltid lave priser og et stort utvalg! De tar ikke opp mye plass, men de kan puste nytt liv inn i et rom. Konsollbord , også kalt avlastningsbor er små bord som står inntil en vegg.


Leter du etter et smalt konsollbord i entréen? Da er utvalget vårt av nettopp denne typen bord det helt rette stedet for deg. Vi har samlet et stort og allsidig utvalg av flotte bor som passer perfekt til entreen.


Uansett om du ønsker et bord i tre, et antikt hvitt konsollbord , eller noe helt tredje, finner du det hos oss. For eksempel et smalt avlastningsbord er perfekt ettersom plassen vanligvis er relativ smal og avlang i gangen. Vi har konsollbord i metall, tre, glass eller stein. I sortimentet vil du finne alt fra nordisk stil til trendy betong, slik at du kan finne et konsollbord som kan fungere som det perfekte supplement til din akkurat din stue!


Smalt konsollbord

For eksempel er det vanlig å sette et sånt type bord i gangen, og siden det vanligvis ikke er mye plass der, er det viktig med et smalt design. Her kan du kjøpe de søteste små bord i sjarmerende fransk landstil - vi har spisebor sofabor sengebor skrivepulter, hagebor sekretærbor konsollbord. Her finner du vårt store utvalg av sofabor konsollbord , brettbord og hjørnebord. Sidebord kan både være praktisk og til pynt.


Vi har sidebord i flere størrelser som passer like godt i stua som på soverommet. Perfekt for din villa, leilighet eller kontor. Finn gode tilbud her!


Smalt konsollbord er et møbel vi kan bruke i gangen som et praktisk bord. Den vil også fungere i stuen, hvor vi kan bruke den til å vise dekorasjoner. Konsollene ser veldig bra ut i kombinasjon med speilet eller bildet som henger på dem.


Hver konsoll er en annen bordplate. Litet Avlastingsbor sjekk det! Konsollbordet var en gang noe man brukte i entréen – et litt høyt, smalt bord opp etter veggen og ofte under et speil. Nå til dags brukes konsollbord overalt, og til mer funksjonelle formål enn kun til pynt. Fordelen med konsollbordet, fremfor vanlige sofa eller sidebor er at det er litt høyere og smalere.


Et klassisk smalt konsollbord i sølvfarget materiale og glassplate. En praktisk hylle nederst gir konsollen en brukervennlighet i mange rom. Akkurat nå Vinterkampanje med opptil rabatt. Gi hjemmet et personlig touch og vis frem dine favorittbilder og pyntegjenstander med nye hyller.


Kjøp Bord hos Trademax. En smal planke festes på langs i underkant av bordplate og hylle, en på hver side. Gå først over med en bløt stålbørste, gjerne ved hjelp av en vinkelsliper. Børst deretter for hånd med en gryteskrubb av metallspon.


Smalt konsollbord

Retur rett innenfor dager. Alla hem behöver avlastningsytor! Hos Chilli köper du kvalitativa hallbord och avlastningsbord billigt och enkelt online.


Kanske letar du efter efter ett smalt avlastningsbord med enkelt formspråk, eller ett trendigt och lyxigt avlastningsbord i mässing? Här finns något för alla, oavsett smak, stil och behov. Vi holder til i Nordhordland utenfor Bergen. Pene bord til billig pris!


Hos furniturebox finner du garantert et bord for deg. Vi tilbyr dagers returrett og åpent kjøp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg