mandag 20. februar 2017

Felleskjøpet gårdsmaling

Felleskjøpet gårdsmaling

Butikk og nettbutikk. Kampanje på mange utvalgte varer. Se de utvalgte varene her! Felleskjøpet Rogaland Agder (FKRA) produserer og selger kraftfôr, gjødsel og såvarer. Vi selger dessuten traktorer, maskinvarer og verkstedtjenester til både.


Den er spesielt godt egnet for påføring med høytrykkssprøyte. Gårdsmaling Odel anvendes på driftsbygninger av treverk i landbruket, som låver, lagerskur. Inneholder filmkonserverende. JOTUN ODEL er en værbestandig dekkbeis spesielt egnet for sprøyting. Jeg vil vel tippe at du får kjøpt det du er ute etter på felleskjøpet ? Tviler vel på at landets mange tusen bønder bruker noe som er dyrere enn nødvendig.


Søkeskjema for produkter Utfør søk search. Snakk med oss chat_bubble Live. En værbestandig oljedekkbeis spesielt egnet for driftsbygninger.


Meget godt egnet for påføring med høytrykkssprøyte. Helse, miljø og sikkerhetsinformasjon om FLÜGGER LÅVEMALING. Relevant identifiserte bruksområder for stoffet eller blandingen og bruk det frarådes mot. JOTUN Odel Teknisk datablad Toppstrøk JOTUN Odel.


Nytt høvlet treverk: strøk. Tidligere behandlet eller nytt uhøvlet treverk strøk. Tilsatt sopphindrende midler. Så langt beholdningen rekker. Vi skal nå igang med å male huset vårt.


D Hvilket malermerke bør vi velge? Det finnes jo så utrolig mange slag på markedet at man blir svimmel av mindre. Firmaet ligger i Faxe og tager også imod kunder fra Bonderød. På felleskjøpet har de en maling de kaller for gårdsmaling.


Jotun FargeVelger – Se resultatet før du maler! Dette trauet har så fine spor etter en skikkelig og original bonderød maling. Hvorfor er låver stort sett røde? RAL benyttes i dag på mange områder, blant annet ved lakkering. RAL består av nummer som tilsammen identifiserer fargen.


Felleskjøpet gårdsmaling

Finn din nærmeste Tjæralin forhandler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg