onsdag 8. februar 2017

Keramisk rundbørste

Keramisk rundbørste

Tilbud på profesjonelle hårbørster! Vi har kjente merkevarer og. Børsten er konstruert av høy-kvalitetsmateriale med keramiske og ioniske egenskaper som sikrer en sterk og holdbar børste. Legg til i handlekurv.


Keramisk rundbørste

Ceramic Vented Radial Brush Size (45mm barrel) kr 2900. Belmacil vippelapper. Logg inn på din forhandlerkonto Registrer deg som ny forhandler. Tørt hår har spesielt vanskelige floker på grunn av sin strie tekstur og blir ofte frizzy, eller fjonete – både etter vanlig hårbørsting og spesielt etter føning. Gå gjerne for en keramisk rundbørste som raskere og jevnere fordeler varmen fra hårføneren slik at håret blir glattere samtidig som volumet økes (hvis man vil).


Få salongkvalitet i alle detaljer. Og her ligger nøkkelen: Børster med en keramisk kjerne fordeler varmen veldig godt og jevnt i håret, og får det dermed til å tørke raskere. I tillegg vil den jevne fordelingen av varme gjøre det enklere å forme håret. Om du vil ha løft ved hodebunnen, vil dette holde seg bedre utover dagen ved at du bruker en keramisk børste. Synes du det tar evigheter å føne håret hjemme?


Når du skal bruke en rundbørste for volum i håret er det viktig å bruke riktig stylingprodukter som gir volum. Stylingproduktene skal påføres i et håndkletørt hår, før du føner håret tørt med rundbørsten. Her kan man også bruke en keramisk rundbørste. RUNDBØRSTE : Naturbust er skånsomt for håret, men om du vil gjøre.


Varmebevarende, runde børster for raskere føning av alle hårlengder. Keramisk rundbørste for glatting eller ekstra. Denne keramisk ionisk rundbørsten fra Nano Technology er et must-have til daglig styling av håret. Denne kjeramiske rundbørste er designet til å bevare varmen og gjør det raskere å føne tørt. Og en god rundbørste vil også kunne rette håret for deg så du slipper å bruke rettetang etterpå.


Keramisk rundbørste

Mange har et keramisk senter som holder på varmen fra føneren, og distribuerer denne rundt om i håret når du grer. Rundbørste - En rundbørste gir volum, forklarer Auster. Denne lille rundbørsten har keramiske og ioniske egenskaper som gir mulighet for jevn varmefordeling, kortere tørketid og etterlater håret skinnende. Omfatter en seksjoneringstupp (lagret inne i håndtaket) for lettere føning og styling. Denne rundbørste er et must-have til daglig styling af håret.


De keramiske egenskaber gør at varmen fordeles jævnt under hårtørring. Her på siden finder du Danmarks måske bedste udvalg i professionelle frisør rundbørster. En gang jeg var hos frisøren brukte hun et serum fra wella sammen med en keramisk rundbørste og hårføner, og da fikk jeg kjempefint, slett og glatt hår med litt svung nederst.


Keramisk rundbørste

Vil prøve å kopiere dette hjemme, men eier bare hårføneren. En keramisk rundbørste som gjør det enkelt å børste håret og sørger for at styling og føning går som en lek. Filtrer i vores store udvalg af makeup brands.


Da mener jeg en rundbørste på mer enn mm. Leter på nettet, men finner ingen, og tenkte noen kanskje visste om noen butikker som solgte det, eller steder å lete. Pro 2Ionic med rundbørste har en ekstra slank og buet design som med ekstra lange plater utgjør en forskjell når det kommer til rettingen av håret. Dessuten har rettetangen keramiske varmeplater og en seksti-sekunders oppvarming som gir et perfekt resultat gang på gang. Ionisk keramisk rundbørste Jaguar C-Serie for hurtig ensartet og blid tørring.


Skadelig varmekoncentration af håret forhindres ved hjælp af keramisk overflade der fordeler varmen. Natur substanser i børsterne frigør ioner under børstningen. Disse hjælper håret med at optage fugtighed og giver det en sund og velplejet glans.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg