torsdag 16. februar 2017

Girlander barnerom

Girlander barnerom

Vegg til vegg og gulvtepper med kjente barnemotiver. Barnemøblene våre hjelper deg å gjøre hjemmet til en god lekeplass gjennom hele oppveksten. Sjekk ut galleriet for masse inspirasjon. Med en fin vimpelsnor eller to, kan du pynte opp barnerommet på et blunk, og ikke minst fikse en super barnebursdag. Her på Jollyroom har vi massevis av dekorative.


Ellers er jo girlander og vimpler alltid en grei og enkel måte å forandre rommene på. Dekorativ girlander til barnerommet. Den har fine blader i blå nyanser fra Cam Cam. En søt detalj til barnerommet som kan skape en fin stemning over vuggen eller i vinduet.


GOTS- sertifisert materiale. Disse søte Pom Pom girlander er en søt detalje i enhver babyrom og barnerom. Heng opp girlandere utendørs og se hvor fint det blir.


Girlander barnerom

Juletrepynt, girlander , julehjerte En viktig del av jula er å pynte juletreet, og å henge opp juletrepynten er en koselig og moro aktivitet for både store og små. Miks og match ulike julekuler og farger for et lekent og spennende juletre, eller hold dere én eller to farger på juletrepynten for et roligere uttrykk. Utforsk sterke farger, duse pasteller og søte detaljer i utvalget av tilbehør og interiør til barnerom på salg. Shop online og i butikk.


Tilfør litt farge og lekne detaljer til barnerommene med vårt herlige sengetøy, fargerike pled morsomme leker og inspirerende tilbehør. Ting har et stort utvalg nydelig dekor til barnerommet. Barn har mye viktig arbeid å gjøre, de skal oppdage verden.


Girlander barnerom

Skap magiske barnerom. Få masse god inspirasjon her. Ny katalog - mange nyheter! Få varene levert hjem. Nydelig girlander med treperler og dusker i rosa. Girlander med treperler, rosa.


NOK 15Førpris: NOK 29Rabatt-. Pom-poms girlander fra Spinkie Baby, kan pynte opp både sengehimmel og andre møbler på barnerommet. Se barneromsdetaljer fra flere merker hos MintyMini. Herlig blå girlander med rosa skyer.


Girlander barnerom

Barnerommet er også et bruksrom som fortjener litt ekstra. Her finner du dekor til barnerom i flere ulike utførelser! Trenger du en taklampe til barnerom.


Se vår nettside i dag for alle produktene. Vi har flere taklamper til barnerommet. Lysslynger - passer både inne og ute, drives med strøm, solcelle eller batteri.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg