onsdag 1. februar 2017

House doctor artwork

På lager - House Doctor. Gratis frakt og levering innen dager! Vårt unike sortiment består av tusenvis av nøye utvalgte møbler fra skandinaviske merker.


Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne Persondatapolitik eller ønsker du at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder beskrevet i pkt. House Doctor ApS er dataansvarlig for de persondata, som indsamles via Platformene. Velkommen til vår interiør nettbutikk for en hyggelig og personlig handel med rikt utvalg av varer for rask levering.

Produktene kan enkelt kombineres for et personlig uttrykk. Vi vil dog alltid ha størst utvalg i våre fysiske butikker på Bolina og Stasjonen, samt et enormt utvalg av bestillingsvarer du kan velge mellom. La deg inspirere av et univers av spennende møbler som følger tidens trender for både materiale, farge og design. Hyllene er fulle av bl. Behandlingen er godt dokumentert og svært vanedannende!


Du er herved blitt advart. Vi anser det er på tide å blande elementene snarere enn å matche dem. De kombinerer skandinavisk design med koselig bohem. Populært veggspeil fra House Doctor.

Minimalistisk og enkelt design med en smal kant. Et svært anvendelig speil med en bakplate i MDF. Plasser speilet på veggen i stuen, gangen eller toalettet, det finnes ikke begrensinger for hvor du kan bruke disse enkle og stilrene speilene. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. The trio ran a successful industrial design business for a few years, but more and more ideas for other products surfaced and that was the start of House Doctor.


De produserer interiør som kan være med på å skape en uformell, livlig og personlig stil. Oppbevaringtavle fra House Doctor. Med en Oppslagstavle kan man ha orden på viktige papirer og huskelapper. Legg dem i en hylle eller heng opp med en klype. Tavlen passer både på kontoret, kjøkkenet eller i gangen som en moderne og praktisk oppbevaring og innredningsdetalj.


I keisernes medisinskap finner du både vaser, tepper, lamper, og mye annet fint fra House Doctor. Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Vi reiser verden rundt og finner masse fine og kanskje litt annerledes ting, som vi importerer direkte og som vi derfor kan selge rimelig.


Nordic atmosphere with the Danish brand House Doctor. This collection is an informal take on Scandinavian design. From a scale of subdued colours with hues of green and grey, the collection plays with sculptural details, geometric shapes, art and vintage references.

HOUSE DOCTOR MIRROR, WALLS DIA. Enkelt speil som passer i gangen, på badet, hele huset:) Veggspeil er vakre, og har fanstastisk effekt på romfølelsen. Walls speil fra House Doctors, har en form som fanger blikket og er behagelig å se på.


Det er ikke rart vi innreder med store, runde speil! Pendelen er skapt med glasskuler og en sølvfarget sokkel som henger på en leken måte. Lampen er minimalistisk i all sin enkelhet men fortsatt moderne med en futuristisk touch.


Uavhengig av pasientens tilstand har vi det som trengs for å skape en unik og personlig stil i innredningen av hjemmet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg