fredag 3. februar 2017

Lysekrone stearinlys

Stearinlys som skaper god stemning! Hva skjuler seg bak trenden? Stort utvalg av lamper, farget stoff kabler og globe pærer - alt i lys på nettet. Erik lysekrone (gamlesmeden Erik Myhres modell fra tallet) kr. Leveres også for stearinlys.


Se også vår nye lysekrone.

En lysekrone med stearinlys har en særegen gammeldags sjarm, skaper et rustikt preg og kan brukes for eksempel på hytter uten strøm. Her kan du finne flere vakre lysekroner som tar i bruk levende lys for å skape den herlige herregård stilen fra gamle tider. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av. Enda mer, prisene lar deg spare enda mere penger.


Mange assosierer ordet lysekrone med en klassisk krystallkrone, men det finnes mengder av ulike stiler og design på lysekroner. Hos Trademax finner du alt fra luksuriøse, klassiske krystallkroner til takkroner med et moderne design i messing og krom. Hvilken type lysekrone du skal velge til akkurat ditt hjem er en smakssak!

Taklampe Maihaugen for elektrisk, parafin og stearin. Lysekrone Smedfrue, seks lys. Oversikten inneholder totalt populære produkter med treff på.


Hyggelig i sommerhus, orangeri eller bare i alm. Ophæng i smedejern - hvert led er cm. Afhentes i Snekkersten eller sendes på købers regning. Her har vi samlet de nyeste typene. Nett liten lysekrone til å henge i tak - for stearinlys.


Fargen på prismene og lysholderne er lys grønn. Selve lysekrona er gull- bronsefarget. Alltid gode tilbud og rabatter.


En virkelig flott smijernslampe med skomakerkuppel og plass til seks stearinlys i tillegg til elektrisk lys i midten. Jeg hadde tenkt å kjøpe en lysekrone for stearinlys til vår kommende hytte til kjæresten nå til jul, men finner ingen jeg liker. En lysekrone fungerer som et naturligt midtpunkt i rummet, hvad enten du vælger LED eller andre typer pærer.


Samspil mellem lyskilderne: Du kan kombinere din lysekrone med andre lyskilder i samme stil og med samme design – f. En lysekrone vil ikke bare gi et godt lys, den vil også være et elegant fokuspunkt i ethvert rom den henger og passer like godt inn i gangen eller et soverom som i stua. Her kan du finne inspirasjon til å velge din neste lysekrone , uansett om du ønsker en moderne eller en mer klassisk krystallkrone. En lysekrone kan være storslått og elegant, spesielt krystallysekroner med glass prismer er svært populære.

De vakre lysekronene er av beste kvalitet og gir et fantastisk lys når lyset treffer de fine glassprismene. Vi har også rimelige lysekroner med plastprismer som også har det elegante uttrykket. En nydelig smijernslampe som er både elektrisk og for stearinlys. Passer til kronepære og hele seks stearinlys. Skomakerkuppelen gir et lekkert design som pynter.


Få litt glamour i hverdagen med en lysekrone. Våre favoritter passer like godt i spisestua som på do! Cecilie er ett smykke for øyet og en skinnende vakker lysekrone. Den har en tiltalende form i krom dekket av vakre krystaller og gir deg ganske godt lys.


Kronen har oppheng i kjetting og transparent kabel. En lysekrone er ikke blot et lysende element i rummet, det er med sit helt særlige funklende lys, meget mere end det. Det er en lyskilde som, ved hjælp af glas og ædelstene, på den mest raffinerede måde bruger refleksion og brydning af lyset, til at skabe det sofistikerede, effektfulde og smukke lysspil vi kender.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg