onsdag 15. februar 2017

Batterilys med blafrende flamme

Fantastiske LED batterilys og telys som ser veldig realistiske ut og gir et fint lys. Luminara er det originale LED-lyset utviklet av Disney. Utrolig realistisk og naturlig. Ingen soting, ingen brannfare.


Batterilys med blafrende flamme

Fås nå også som telys. Batterilys med simulert flamme. Kubbelys i plast med. De bloklys vi har, er med blafrende flamme , altså en flamme som enten står og vipper, eller med en flamme som blinker lidt, så de ligner rigtige lys. Vores LED bloklys er lavet af paraffin eller voks, så de både ligner og dufter som rigtige starinlys - bare på batteri.


Det er super smart og så er de faktisk ret billige! Se Sirius store udvalg af LED stearinlys med blafrende flamme. Smukke og naturlige lys i super god kvalitet. Noen av testerne foretrekker lystypene med sort veke.


Vil du ha slike er lysene fra Safecandle de som kommer best ut i vår test. Andre favoriserer lystypene med simulert, blafrende flamme. Her kommer Innolites- eller New flame technology-lysene best ut.


Du mister kanskje den flakkende flammen , men til gjengjeld behøver du ikke bekymre deg for fyr i gardinen, stearin søl eller slukking overhodet. LED-lys er perfekte utelys, og også meget populære i høytider som jul når mange er samlet og det er høy aktivitet. Hvid søjle LED stearinlys med vippende flamme , som var det et ægte lys.


Batterilys med blafrende flamme

Det bevægelig lys giver den helt rigtige effekt af et ægte stearinlys. AA batterier i alt, som ikke er inkluderet men som kan tilkøbes. Hvis du leder efter LED stearinlys med bevægelig flamme , så er du havnet det rette sted.


Her på siden finder du hele Sirius udvalg af LED stearinlys med blafrende flamme. Vi ser i disse år en stor efterspørgsel på LED stearinlys med bevægelig flamme , da de skaber en god og hyggelig stemning, uden sod og risiko for den velkendte risiko. Vår kubbelys-serie har batteridrift, med en timer som automatisk slår av lyset etter timer.


Batterilys med blafrende flamme

Lysene er veldig enkle å tenne, og med et lite trykk på flammen tenner du den strømgjerrige LED-lampen. Stearinlyset passer i vanlige lysestaker, og ved behov kan du forsiktig skjære bort noen millimeter av stearinhylsteret for at det skal passe bedre i staken. Velg mellom vakre røde, hvite eller champagnefargede lys. Våre elektriske kubbelys med bevegelig flamme er laget i supergod kvalitet for gi det det beste resultatet, uansett om du skal ha dine kubbelys med batteri i en lanterne, eller om de skal stå fritt. Det er veldig viktig at du velger gode batterier til dine elektriske kubbelys for å få mest mulig ut av dine lys, samt for å få kubbelysene.


Dette er så naturtro at du må berøre flammen før du kan tro at den er kunstig! Flammen beveger seg som en ekte flamme , den blir opplyst av et kraftig. Sluker heller ikke batteri som mange andre batterilys. LED bloklys med bevægelig flamme Her finder du LED bloklys i sæt med stk i forskellige størrelser. LED lys i ekte stearin med naturtro flamme.


Batterilys med blafrende flamme

De flotte batterilys fås i mange forskellige farver. Stearinlys med blafrende (bevægelig) flamme og led stearinlys med vippende. Flamme som er med bevægelig flamme virker meget naturtro, men bruger mere energi end flammen som vipper.


Med denne lykten, så får du en effekt som simulerer hvordan ekte lykt fungerer, men du trenger ikke å bekymre deg for at lykten skal brenne opp, ei heller at den skal tenne på noe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg