torsdag 2. februar 2017

Ølåpner

De kuleste flaskeåpnerne finner du hos CoolStuff. Se på våre nyeste gadgets. Vi har de kuleste gavene du kan gi. Denne kule ølåpner en er perfekt til 17.


Mai, utdrikningslaget eller hvilken som helst anledning der nasjonalfølelse og flaskeåpning går hånd i hånd.

Ifølge ham er det et stort marked for en smart ølåpner , til tross for at det finnes ølbokser også. Og øl er best på flaske, sier han. Wecheer lades via mikro-USB og en lading skal holde til å åpne 5flasker.


Gjør jobben med å åpne vinflasken lett som en plett med en solid vinåpner. En praktisk korkopptrekker kan også fungere som en ølåpner. Med en korkopptrekker med en liten kniv på kan du bruke kniven til å kutte opp folien på toppen av vinflasken før du bruker korkopptrekkeren.


Den vil åpne opp alle flaskekorker på et skudd. Produktet er midlertidig utsolgt.

Dersom du ønsker å motta en epost når vi får det inn på lager kan du legge. Velg din farge og få den levert hjem i løpet av 1-dager. Er det noe vi kan så er det kjøkkenutstyr. En monteringsbar veggåpner for flasken.


Veggbar flaskeåpner for monering. Monteringsbar flaskeåpner for veggen. Hvis du er glad i vår ølåpner , velkommen til å kjøpe høy kvalitet og bestselgende produkter til billig pris med vår fabrikk. Som profesjonell leverandør i Kina har vi vært spesialisert på produksjon av ølåpner i over år. Vennligst legg inn bestillinger.


Var innom Milla igjen, søren jeg må slutte å handle der. Men de har alltid så mye fint, og Instagrammen deres popper alltid frem med noe spennende. KitchenTime har et bredt utbud av åpnere, flaskeåpnere og vinåpnere av høy kvalitet fra kjente varemerker til bra priser! Stort utbu bra priser og fri frakt. Ble veldig fornøyd med dette kjøpet.


Jeg trodde først at jeg bare skulle få en ring men leste ikke nøye nok at jeg. Vegghengt Ølåpner med Oppsamlingskrukke er en fin tavle med en flaskeåpner og en oppsamlingskrukke på. Krukken er gjennomsiktig med teksten Fresh, one pint.

Flaskeåpneren er produsert av svartmalt metall. I mange hjem er det en fast del av den danske julebordbedekningen. Bruk løperen direkte på bordet eller over en hvit damaskduk. Navnet Frydenlund ble tatt fra løkka i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg