mandag 13. februar 2017

Montana reol

Stort utvalg av reol hos AJ Produkter. Se utvalget og kjøp på nett! Bredt utvalg av produkter til kontor, lager og industri, samt skole og barnehage. Bestill vår katalog gratis! Over 4sider med kvalitet.


Vi har et bredt utvalg av kvalitetsprodukter til din arbeidsplass. Alt du trenger til din arbeidsplass. Handle på nett, alltid rask levering. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Forskjellige Produkter Til Din Kreativitet På Lager. Vi giver dig masser af muligheder for at skabe rammen om din helt egen personlige historie i hjemmet eller på kontoret. Finn alt for ditt neste kreative prosjekt - Levering innen 5-virkedager - Kjøp Online.


Montana reol

Reolerne har få brugsspor. Sælges delvist eller samlet. Montana reol - innvendig størrelse? Har kontoret brug for nye kontormøbler? Versandkostenfrei ab 45€!


Kontorzonen tilbyder et kæmpe udvalg af nye og brugte møbler fra de største producenter. Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Aen har arabiske aner, og kan være symbolet på en tyr, det utfordrende og maskuline - mens Oen skal illustrere det feminine, og representere den kvinnelig kilde. Deres reoler tegnes af designere som Verner Panton, Peter J. Rise reolen giver dig mulighed for at opbevare alt fra glas til kander og krus – tilgængelig i mange forskellige farver, og uanset om du ønsker en neutral eller farverig reol finder du den her!


Montana reol

Hyller er den perfekte oppbevaringen i en stue. Enten du ser etter en vegghylle, en bokhylle eller en moderne reol , kan du finne det i vårt store sortiment! Her finder du stærke producentnavne der værner om kvaliteten.


Bruk av bokstaven A er heller ikke tilfeldig. Består av moduler - stk. Virksomheden, der er et familieaktieselskab, er beliggende i Hårby på Fyn, hvor produktionen foregår i højteknologiske produktionslokaler på i alt 19. Lassen, Mogens Koch, Poul Cadovius og Anders Hermansen m. Vi opplever daglig at kundene våre får sine ønsker og drømmer oppfylt – nettopp ut fra hva de håpet på å finne av løsninger som kunne dekke deres oppbevaringsbehov. Wave – reoler med hyller.


Montana reol

WAVE reolene kan henges opp, som vi anviser her, men over tid kan du lett endre uttrykket og skape en helt ny reol til stuen, barneværelset eller hjemmekontoret. Find den reol , der er som skræddersyet til dit hjem i vores udvalg af designreoler. Som kunst på dine vægge.


Introducing new poetic nuances created in collaboration with Margrethe Odgaard. Hvad enten du er til en væghængt eller fritstående reol , giver vores univers dig rig mulighed for at skabe dit eget kunstværk, der på en og samme tid også fungerer som et praktisk element i din indretning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg