tirsdag 12. april 2016

Tåkedis til bomull

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! De oppleves som klare og rene, men det er viktig å notere seg at disse fargene. For å gå litt konkret til verks, skal jeg denne gangen hjelpe dere til å finne den perfekte hvitonen på lister og detaljer slik at det blir enklere å velge den riktige detaljfargen.


For det at Egghvit og Bomull passer til alt, er dessverre en myte…! La oss se på noen av Jotuns mest populære farger og hvilke hvittoner som passer inntil.

Vi har en vegg grå skifer, med ferdigmalte lister (som jeg nå har skjønt er Bomull ) og den er til å spise opp. Nå får vi snart Tåkedis på panelplater på kjøkkenveggen med hvitmalte vinduskarmer og kjenner jeg er litt spent på det. Tåkedis er en nøytral gråfarge altså verken kald eller varm.


Dører, vinduer og listverk kommer ferdig malt i Bomull , og er ikke aktuelt å male om. Produsenten av smartpanel reklamerer med at alle smartpanelfargene passer sammen, men noe sier meg at dette ikke stemmer helt. Fargene jeg kan velge mellom (og som er aktuelle) er Sval sjø, Dempet blå, Grafitt, Betong, Havbris og Tåkedis.


En gulaktig hvit tone.

Denne fargen er ofte benyttet som standadrfarge på ferdigmalte vinduer, dører og listverk. Det som er viktig å tenke på er hvilken hvitfarge du har på lister og karmer. Har du bomull på lister ville grå harmoni vært et bedre valg.


Husk å tilpasse hvittonen til ev farge på vinduer, dører etc. Felles for disse fargene er at uttykket er rent og noe kjølig. Fargen vi har valgt ut heter Tåkedis fra Jotun, som hovedfarge. Pauls Blue skinne igjennom og skape ubalanse.


Klassisk hvit valgte vi ut for å ha rundt vinduene og staffasje. Vinduene og døren er i Bomull , men vi har utepersienner på alle vinduene og døren blir også malt i en anben farge. Listen er produsert med en overmalbar folie som er klar til bruk.


Kan benyttes i innvendige og utvendige hjørner, mot knevegg og på alle vinkler, inkludert de som ikke er rette. Vi har bomull ,så må ha en gråfarge med litt varme i seg. Vi kikket i utgangspunkt på flere av gråfargene til jotun bl. Mørk aubergine standardfarger fargepalett til veggpanelplater. Smartpanel Struktur er en vakker og nostalgisk panel med tydelig penselstrøk, noe som gir panelen en flott overflate.


Du kan velge mellom flere delikate farger og alle fargene finnes i profilene Perle, Skygge og V-fas.

Du må nesten hente fargeprøver å se om du ønsker lune vegger som står godt til dine detaljer i Bomull og la kjøkkenfrontene stå som en kontrast, eller om du ønsker en kjøligere tone på vegg og lever med at detaljer virker gulere. Jeg ville nok valgt en lun grunntone som står godt til Bomull. SONATE - TÅKEDIS - SATENGSENGESETT. DUN OF NORWAY sateng er fremstilt av 1 ren bomull.


Vi har benyttet en høykvalitetsbomull med lengre fibre, i kombinasjon med en veveteknikk som gir sengetøyet en ekstra glatt og fin overflate. Panelet er ferdigmalt med en glatt overflate. Overflaten gjør også at panelen er svært enkel å holde ren.


Vi har flyttet til et helt nytt hus og vi skal male det utvendig for første gang. Hovedfarge som jeg tenkte på er Tåkedis , rundt vinduene og døren tenkte jeg. Vi har ikke satt den opp enda, holder på å pusse opp nå. Men det skal visst være veldig lett å sette den opp, den kommer ferdig med hull til skruene, samt skruer.


Pris varierer sikkert fra sted til ste lønner seg nok å sjekke litt rundt. Dette er en gulaktig hvit-tone. Velger du da for eksempel en kritthvit farge på fasaden, som Klassisk Hvit, vil dine ferdigmalte detaljer se gule og litt skitne ut inntil.


Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. TAK OG LISTVERK Et godt fargevalg tar også hensyn til lister og tak. Når du først svinger malepenselen, vil du bli ekstra fornøyd om du også gir disse flatene et nytt strøk.


Ferdigmalte detaljer har oftest hvitfargen Bomull – en gulaktig hvit tone som ikke fungerer like godt til alle veggfarger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg