torsdag 7. april 2016

Dekorstein plantasjen

Valg av dekorstein avhenger av en rekke elementer, som størrelse, budsjett med mer. Vi hjelper deg med å finne det riktige utstyret som passer ditt behov! Kampanje på mange utvalgte varer. Se de utvalgte varene her!


Lindberg Norge - Redskaper i høy kvalitet, ngen knaster i skaftene!

Plantasjen er det ledende varemerket for planter i Norden. Med våre over 1butikker i ulike formater og et voksende antall mindre butikker nærmere befolkningen i Norge, Sverige og Finland fortsetter vi å jobbe for målet vårt: å berike folks liv med planter. Et pent lag med dekorstein eller -grus er fint for å skjule blomsterjorden eller fremheve plantenes blader og blomster.


Det bidrar i tillegg til å holde på fuktigheten og varmen. Det tar seg også flott ut i bunnen av en gjennomsiktig vase med avskårne blomster eller vannplanter. Dekorstein er prikken over i’en og mye brukt i hagedesign.


Det finnes utallige muligheter og det er bare fantasien som setter grenser for hva du kan lage i hagen.

Kombinasjonen vann og dekorstein er effektfullt og spennende, noe mange har fått øynene opp for. Forbruk ca 1- 1kg pr m2. Produktet er midlertidig utsolgt. Raskt, enkelt og billig. Den kan brukes rundt huset og rundt trær.


Bruk av dekorstein kan også være svært praktisk. Denne typen stein er også velegnet som kantavslutning og dekke til bed. Vi kan til ditt utemiljø tilby dekorstein til en rimelig pris.


Ved hjelp av dekorstein kan du lage en vakker kontrast mot husvegger, trær og lignende. Ved å blande dekorstein av ulike farger kan du få en vakker effekt, og om du så belyser den på riktig vis kan hagen forandres totalt. Det er bare fantasien som setter grenser for hvordan man kan bruke steinene. Legg dekorstein i blomsterbedd for en fin ramme rundt blomstene eller lag gangstier i hagen for oppdeling av areal. Stein vil sette et fint preg på din hage.


Byggmax tilbyr også utstyr for støp og grunnmur. DEKORASJONSSTEINER 6KG.

Miks, 20–mm, kg Legg til i innkjøpslisten. Dette er vår største sortering av dekorstein (se bilder for størrelses sammenligning med mindre stein). Elvestin er brukt som pyntestein til steinbe langs husveggerer, dekorering, til bruk i vanndam, og mye mer.


Vær obs på at dette er relativt stor stein. Legg stein på krukken som tyngde og dekor, og for å redusere fordamping. Med dekorstein kan du fråtse i farger og typer - mikse og matche av hjertets lyst.


Bruk gravelfix matter under dekorstein til gårdsplassen og du vil få et jevnt og fint dekke, uten gress, med singel som holder seg på plass år etter år. Elvestein kan benyttes som dekorstein i be eller i overgang mellom betongprodukter og plen osv. Bland vakker beplanting og elegante flater med Benders dekormateriale. Skap vakre kontraster mot husvegger og ganger av belegningsstein ved å velge farger på dekorsteinen som bryter av. Med fiberduk under dekorsteinen reduseres risikoen for både jordlukt og ugress.


Kid har et utvalg av diverse småartikler: dekorstein , lagringspose, lightere med mer. Kjøp på nett eller i butikk. Europris kan lys og interiør!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg