torsdag 28. april 2016

Drinkglass

Rask levering, ferdig tollet. Hva skjuler seg bak trenden? Gode Priser og Lynrask Levering! Grand Cru long drinkglass fra Rosendahl har en god tyngde, et godt grep og en tykk bunn som gir en cocktail den helt riktige rammen.


Bruk de også til kalde drikker. Produktet har utgått Erstatningsprodukter, tilbehør og reservedeler kan fremdeles være tilgjengelig. Drinkglass , Artikkelnr. Lagerstatus Ikke tilgjengelig.


Et heftig drinkglass er dessuten en perfekt gave til noen som fyller år, gifter seg, til alle hjerters dag, morsdag, farsdag eller til andre tilfeller der du vil gi en personlig gave. Om du inviterer til fest kommer du helt klart til å ta stemningen opp et par hakk gjennom å by gjestene på drinker i drinkglass som er noe utenom det vanlige. Her har vi samlet glassene for at du skal kunne briljere i hjemmebaren eller imponere på middagsgjestene. Server en herlig cocktail en varm sommerkveld eller nyt av en god velkomstdrink. KitchenTime selger drinkglass fra kjente varemerker!


Drinkglass

Når du byr på drinker, så sørg for at du alltid har riktig drinkglass ! Vi har artige vinglass til bursdagsbarnet, drinkglass til lørdagsfesten, flotte champagneglass til nyttårsaften og mye mer. Skal du pynte opp til fest? Festkompaniet har pynt til enhver anledning! Lag personlige hurricane drinkglass med din egen tekst som graveres inn. Hurricane glass passer fint som både drinkglass og som ølglass.


Med personlig gravering på glassene har du mulighet til å lage unike drinkglass for enhver anledning. Gjelder ikke allerede nedsatte varer, varer merket med. Dricksglass cl America. Herdet glass, stabelbar. Glass hardplast grønt lokk sugerør st iskuber cl.


Nye forpakningsstørrelser. Lekkert glass i krystall med tykk bunn. Glasset har tydelig støpt rute-inndeling som gir et moderne uttrykk og glans som speiler seg i mønsteret.


Disse glassene rommer mellom til cl. Kjente drinker som serveres i denne type drinkglass kan være en Mojito eller Bloody Mary. I samme kategori har vi Collinsglass som er et høyere og smalere drinkglass enn longdrinkglasset.


Drinkglass

UV-glassene lyser svært sterkt under UV-lys eller Blacklight-pærer. Club Irish Coffee Glass, 2-pk. Nordens største utvalg! To irish Coffee glass i. Dette moderne allroundglasset passer perfekt til både kald og varm drikke. Vinglass til musserende vin og drinkglass.


Nyt spesielle anledninger eller bare en hverdagskveld hjemme med noe godt i et ølglass eller et champagneglass. De høye, klassiske champagneglassene våre er designet for å lede og ta vare på boblene i musserende vin på best mulig måte. Glassene er av høy kvalitet, noe som sikrer langvarig glans og klarhet. Et perfekt valg for både formelle og uformelle sammenkomster. Rommer 3ml Tåler oppvaskmaskin (glassprogram) Blyfrie og uten giftige tilsetningsstoffer Str Ø8.


Drinkglass

Fargerike, søte, sure eller fruktige. Inngraverte cocktail-glass skiller seg ut fra andre drinkglass , og gjør at det blir enda morsommere med drinker! Velg blant våre fine drinkglass med egen tekst på nett i ulike former og mønstre, så finner du noe for enhver.


Hvilken modell er din favoritt? Eva Solo Facet drinkglass. Alt er laget av herdet glass, og tåler både varmt og kaldt innhold.


Drinkglass

Glassene har et klassisk design som er tidløst, noe som gjør at du kan ha dem i mange år. De er enkle og passer inn i de fleste hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg