onsdag 27. april 2016

Sittebenk spisestue

La deg inspirere av våre spisestuer i ulike design. Flotte spisebenker til kjøkkenet og spisestuen. Samle familien og gi spisestuen en moderne look med en ny spisebenk. Sikre at dine gaver kommer frem til Jul.


I tillegg vil sette seg på den når man skal ta sko og støvler av og på.

På soveværelset kan den gi varme og hygge, og være praktisk til å legge fram tøy på. Setter du en sittebenk utendørs på terrassen, kan man nyte morgenkaffen i solveggen, eller nyte et glass hvitvin til solnedgangen. En solid spisestue Soli robust og forsegjort, superlativene er mange når vi snakker om langbord fra Kistefos. Her kan du samle venner og familie til enhver anledning. I vår Natus serie møtes det beste fra to verdener – heltre eik og rustfritt stål.


I Dovreserien er råvarene håndplukket og møysommelig nedtørket. Vi har både lekre og praktiske krakker og benker til forskjellige bruksområder. Benker gir plass til mennesker, design og personlighet.

Gå på oppdagelse og velg din favorittbenk. Mangler du en benk til entreen? Kjøp din nye benk hos oss og få mer for pengene.


Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. Spisegruppen er hjemmets samlingspunkt. Spisestue finner man gjerne i hjem hvor man ønsker ekstra trivelige måltider for både hverdagslige og større anledninger. Spisestuemøblene setter gjerne et ekstra trivelig preg på stemningen og bidrar til gode stunder og minner.


Slik beregner du plassbehov for spisebord og for spisestue med stoler. Men faktum, spisestue med kjøkken er nødvendig del av hus. Selger en kjempefint spisebord med stoler og en solid sittebenk ! Bordet har fint plass til voksne. Service faktum, kjøkken er kritisk del av en masse ting.


Den har dessverre fått seg et par skader under oppussing og selges derfor billig. Lag en sittebenk – Bonansa Jeg har lenge lekt med tanken om å lage en sittebenk i gangen, men selve utførelsen har jeg vært usikker på. Det finnes mange “gjør-det-selv”-prosjekter på nettet, men her fant jeg for det meste kantete plankeben.

Men det var runde ben jeg ville ha, og dette fant jeg slett ikke på trelasten heller. Sittebenk med oppbevaring under. Dette er en super enkel sittebenk som består av ganske få deler :D Håper mange vil prøve seg, for denne er råtrøff. Det tok meg ca timer å lage denne, så i løpet av et par kvelder så blir den ferdig. Denne er selvfølgelig en av nyhetene som kommer i nettbutikken.


Få det koselig hjemme. Vi har spisestoler, spisebord spisegrupper, skjenker og mye, mye mer. Stort utvalg av spisegrupper.


Uansett om du velger å mikse og matche stoler og bord slik du har lyst, eller velger å gå for noe vi har satt sammen for deg er det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg