onsdag 27. april 2016

Cubus julegenser

Hos oss får du lynrask levering og 365-dagers åpent kjøp. Julegenser til herren i huset? Se vårt ekslusive utvalg her! Valg av tema, dekorasjon og sminke. På jakt etter hotte julegenserene?


Cubus julegenser

Her finner du våre favoritter! Støtt lokale, norske motebutikker og kjøp dine favorittmerker på Miinto. Cubus tilbyr mote og kvalitet til gode priser. Fri frakt til butikk.


Vi har barneklær, dameklær og herreklær. Gratis retur i butikk. Strikket julegenser med morsomt motiv og påsydde bjeller. Perfekt for juleselskaper. Genseren har rundt hals og ribbet kant nederst.


Dette plagget er dessverre ikke lenger tilgjengelig online, men ta kontakt med din nærmeste Cubus -butikk for å se om det er tilgjenglig der. Telefonnummer til alle våre butikker finner du i vår butikkoversikt. En styggkul julegenser er nok en amerikansk tradisjon som vi nordmenn har omfavnet, og gjort til vår egen lille greie. Fenomenet har de siste årene blitt både sosialt akseptert og trendy, og det er viktig å gjøre god research for å finne den (stygg)kuleste genseren.


Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. National Ugly Christmas Day, som feires fast den tredje fredagen i desember hvert år. Uansett om du ser etter fin eller stygg julegenser , med eller uten lys, viser vi deg utvalget og de beste prisene fra butikkene. Stygg julegenser har blitt en trend her i Norge, og i juletider ser vi flere og flere nordmenn som stolt bærer den varme genseren med et spesielt julemotiv på. En julegenser er kort forklart en genser, helst strikket, med julemotiver som man har på seg i tiden rundt jul.


Cubus julegenser

Tradisjonelt sett skal de gjerne være litt glorete og stygge, for å regnes som en ekte julegenser. Nå i nyere tid har julegenserne utviklet seg, og julegensere med lys, lyd og andre effekter har blitt mer og mer populært. En snømann som deler ut gratis klemmer slår aldri feil!


Les våre ukentlige festtips her! Lynrask levering fra festogmoro. Noen syns de er stygge, andre syns de er fine og morsomme. Vi går for en blanding. Tell ned dagene til jul i en behagelig julegenser.


Cubus julegenser

Teen Club julegenser. Ribbkant i kontrastfarge rundt halslinning, ermer og nede. Høytidenes høyti kaosets tid.


En tid fylt med kontraster mellom glede, lykke og felleskap på den ene siden, og på den andre siden stress, planlegging og knuste forventninger. Du har sikkert fått med deg de rare julegenserne fra filmer, strikket av bestemor - de ingen egentlig har lyst til å ha på seg, men må allikevel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg